Înscrieri Gala persoanelor cu dizabilitati

După cum spuneam şi într-un articol acum câteva săptămâni, s-a dat drumul la înscrierile pentru Gala persoanelor cu dizabilitati. Repet faptul că este un eveniment organizat de Agenţia de Monitorizare a Presei-Active Watch şi Fundaţia Motivation în colaborare cu Televiziunea Română, nu este un eveniment caritabil, ci unul de premiere a meritelor persoanelor cu dizabilităţi.

Organizatorii ne invită să privim într-un alt mod persoanele cu dizabilităţi. Trebuie să uităm că există diferenţe între acestea şi noi cei care putem fi consideraţi fizic normali. Mulţi sunt cei care fac lucruri deosebite de aceea merită premiaţi. Categoriile la care pot fi înscrişi începând cu 10 octombrie până pe data de 25 noiembrie anul curent sunt:

1. Oameni cu desăvârșire, dedicată persoanelor cu dizabilități care au avut împliniri remarcabile în context educativ

2. Angajatorii abilității, pentru angajatorii de pe piața liberă a muncii care au inclus persoanele cu dizabilități în activitatea lor

3. Promovează abilitatea, dedicată ziariștilor și media care au prezentat corect și au susținut cauza persoanelor cu dizabilități

4. Porți deschise – pentru instituțiile și companiile care au înțeles că accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilități nu trebuie să rămână doar pe hârtie

5. Școala tututor abilităților – pentru a premia eforturile unităților de învățământ de integrare a persoanelor cu dizabilități.

Şi având în vedere că am afirmat faptul că înscrierile au început deja, perzint în continuare câteva dintre persoanele care participă la competiţie:

Cecilia Dragomir

Cecilia Dragomir

O împletire a destinului… poate că e prea mult spus… Dar sunt convinsă că nimic nu e întâmplător din moment ce teama se dovedește a fi eficientă și poate chiar constructivă. citește continuarea »

Georgiana Avram

Georgiana Avram

Mă numesc Georgiana Avram și am 35 ani. În urmă cu 14 ani am început să am probleme, nu reușeam să dorm, îmi era frică de orice, eram agitată, nu puteam să fac mai nimic. citește continuarea »

Ortansa Moraru

Ortansa Moraru

O poveste de succes? Nu știu care a fost primul, oul sau găina?! Cei din jur îmi spuneau doar ce să fac și a venit boala, sau invers, boala a venit prima și eu am facut doar ce auzeam, ca să îi mulțumesc pe toți. Problema este că am intrat într-un cerc di citește continuarea »

Dacă aveţi cunoştinţă de persoane deosebite care merită premiate nu ezitaţi să le înscrieţi şi să le faceţi cunocute.

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: