Ce înseamnă o petrecere neconvenţională? Eu una o văd ca încadrată într-un spaţiu amenajat în aşa fel încât nimeni să nu aibă habar înainte de a ajunge acolo, să nu fie conform unor standarde “impuse” de legea petrecerilor şi muzica să surprindă în mod plăcut şi neconvenţional.

La toate petrecerile la care merg se păstrează aceeaşi linie, se stabileşte o locaţie, în general un club, se face anunţul locaţiei, se ştie “motivul” întâlnirii, dacă se ştie clubul se ştie şi muzica şi evident şi persoanele care vor lua parte la aceasta.

Gândul cu petrecerea neconvenţională a apărut după ce am văzut că a lansat Cristi tema cu o definiţie personală asupra a ceea ce înseamnă. Premiul pentru răspuns urma să fie o invitaţie la J&B Party. Eu am câştigat cu definiţia dată în primele rânduri şi se pare că am reuşit să surprind chiar parte din ideea organizatorică: locaţie secretă. Recunosc, dorinţa de participare a fost susţinută doar de curiozitatea observării detaliilor surprinse de organizatori la o petrecere neconvenţională, nefiind o consumatoare de whisky.

Petrecerea a avut loc vineri, 6 aprilie şi am ştiut doar detaliul asupra încadrării locaţiei în spaţiul bucureştean: în Parcul Cişmigiu, pe lac şi faptul acă va mixa Dj Optick. Am respectat instrucţiunile şi vineri, puţin după ora stabilită pentru întâlnire, am ajuns în parc şi am descoperit că petrecerea aniversară se ţinea la restaurtantul Monte Carlo, o locaţie comunistă, dar amenajată modern şi destul de primitoare pentru generaţiile de acum, cu covor roşu, animatoare, fotografi şi atmosferă şi muzică de club. Chiar şi lacul era “costumat” de party cu lumini colorate.

Am găsit acolo foarte multă lume necunoscută, mie ce-i drept, căci după gruparea pe cerculeţe era clar că se cunoaşteau câte unii între ei. Şi eu am stat într-un astfel de cerculeţ cu prieteni din blogosferă. Însă aceste cerculeţe mie în general nu îmi plac, căci persoanele care le alcătuiesc uită că muzica este pentru dans şi nu face parte dintr-un decor special amenajat pentru lungi discuţii. La o petrecere se dansează! PUNCT !

Trecând peste aceste mici detalii, petrecerea, la cât la sută din ea am luat parte mi-a plăcut, iar mixurile lui Dj Optick au fost la înălţime, conform aşteptărilor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: