Jocul de laser tag – LaserMaxx

Este despre competiţie , strategie şi distracţie , despre echipă , înţelegere şi agerime . După 2 zile în care am participat activ la jocul de laser tag la LaserMaxx din Afi Palace Cotroceni , pot atribui toate aceste caracteristici jocului despre care auzisem că este considerat unul relaxant şi interactiv .

În schimbul timpului acordat acestui joc se obţine o experienţă parcă desprinsă dintr-un război , dar şi o desprindere de real , de cotidian , de probleme pentru că atenţia îţi este captată de suspansul şi acţiunile cuprinse în joc .

Laser tag-ul este un joc de echipă, de tip combat, în care muniţia este bazată pe laser. Jocul durează 12, 15 sau 20 de minute şi se desfăşoară într-o arenă special amenajată astfel încât să ai parte de cât mai multă acţiune şi adrenalină. Obstacolele (rampe, tobogane, maşini, saci etc), labirinturile şi foişoarele sunt elemente originale şi neaşteptate ce fac parte din amenajarea spaţiului de joc.

Scopul jocului este să îţi ţinteşti adversarii de mai multe ori decât eşti ţintit şi să obţii un scor cât mai mare. Jucătorii primesc un raport care arată fiecărui jucător pe cine a ţintit şi de câte ori a fost nimerit de adversari, eficienţa cu care a tras şi alte detalii despre joc. Mai multe se pot afla de pe site-ul LaserMaxx .

Cu siguranţă voi repeta această experienţă şi o recomand mai departe . Este modul perfect de a petrece câteva ore dintr-un week-end sau chiar dintr-o seară din timpul săptămânii . Se pliază perfect laser tag-ul pe finalul unei zile încărcate şi stresante de muncă şi nu doar încercând jocul de laser tag , ci şi cel de fussball , hockey table, darts, Sega Rally, box, baschet .

Mulţumirile pentru descoperirea tainelor acestui joc se îndreaptă către Carmen şi Anne-Marie . :D

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Jocul de laser tag – LaserMaxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: