Zi de zi suntem supuşi poluării din jurul nostru , zi de zi consumăm cu sau fără voia noastră produse care ne afectează treptat , suntem tot mai neglijenţi cu sănătatea noastră. Şi acest lucru nu este normal , trebuie să încercăm să acordăm o mai mare atenţie propriei noastre persoane . Este greu , avem tot mai multe treburi de făcut, nu avem timp de lucruri sănătoase , benefice nouă .

Şi acest lucru nu este valabil doar făcând referire la alimentaţie care conţine tot mai multe E-uri . Se întâmplă acelaşi lucru şi în privinţa îngrijirii personale, deoarece folosim produse cu parabeni , acele E-uri conţinute de produse cosmetice.

Un aport mare în cadrul îngrijirii personale îl au produsele Bio care ne oferă un sprijin în lupta cu mediul exterior , cu microbii , cu praful , cu toţi agenţii dăunători pielii, tenului .

Termenul “sante” ne duce automat cu gândul la sănătate şi la stare de bine . Această  sănătate poate fi întreţinută cu ajutorul produselor bio Sante . Ce reprezintă de fapt aceste produse?

Toate produsele SANTE sunt făcute din ingrediente naturale, nu conţin coloranţi sintetici, arome şi conservanţi, produse petrochimice sau uleiuri şi silicon şi sunt dublu certificate: BDIH şi NaTru.

Gama de produse SANTE este cea mai variată gamă de produse cosmetice naturale. SANTE are produse pentru ambele sexe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, de îngrijire zilnică, dar şi de regenerare sau protecţie.

SANTE cuprinde gama creme de faţă pentru toate tipurile de ten (uscat, sensibil şi mixt); gama Family XL, o gamă formată din gel de duş, şampon, săpun lichid şi cremă de mâini la diverse gramaje pentru întreaga familie; o gama de cosmetic de întreţinere corporală; pastă de dinţi; o gamă de îngrijire a părului; o gamă de hair styling şi doua game bărbăteşti, Homme I şi Homme II.

Lansarea produselor bio Sante a avut loc pe 8 decembrie, la City Pharma Voctoriei, Bicureşti. Acestea sunt disponibile pentru moment, în exclusivitate, la rafturile farmaciilor City Pharma, dar sunt în plină desfăşurare discuţii pentru semnarea de contracte şi cu reţelele internaţionale de magazine.

Moş Nicolae a uitat să treacă pe acasă pe la mine , dar mi-a lăsat o trăistuţă verde (m-a nimerit cu a mea culoare favorită) cu produse bio din gama Sante , chiar în apropierea brăduţului de la City Pharma :D

Evenimentul lansarii produselor cosmetice bio SANTE a fost organizat de TRI CONSULTANCE , compania care asigura serviciile de marketing si vanzari si BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTNER , importatorul gamei SANTE, in colaborare cu lantul de farmacii CITY PHARMA. Partener media: revista online retail-FMCG.ro. Partener strategic: DreamTeamRO.

de aici este : poza de profil cu cadourile de la Moş bio Nicolae :D

Related Posts

2 thoughts on “Lansare Sante în România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: