Loc pentru suflet – Dianei 4

194848_102938013185239_1756551554_oNu multe sunt locurile populate unde reusim sa ne relaxam, sa ne gasim linistea, unde putem alaturi de prieteni sa ne simtim bine.

Bucurestiul este plin de localuri, pub-uri, baruri, cluburi, dar foarte putine sunt cele care au reusit sa-mi ramana in suflet, cum s-ar spune “sa ma cucereasca”. Unul dintre ele este Dianei 4, numele fiindu-i deocamdata indicat chiar prin adresa.

La prima vedere pare a fi o cladire plina de mister, dar care te invita sa o descoperi si sa nu o mai parasesti, caci ajungi sa ii faci loc in suflet. Este un loc benefic linistii launtrice, poate fi simtit acest lucru cand, dupa o tura prin nebunia si aglomeratia din Centrul Vechi, poposesti aici, in Dianei 4.

Povestile si discutiile purtate cu prietenii la o bere sau la o racoroasa limonada cu capsuni par sa isi gaseasca mediul prielnic si clar da dependenta, acest lucru putand fi observat la persoanele ce deschid destul de des poarta cea mare din Dianei 4.

Muzica se aude incet, pe terasa putand purta cu voce inceata diverse discutii. Nu esti nevoit sa tipi pentru a te face inteles. Sau se pot auzi si muzici dragi, la sonor ridicat in timpul concertelor ce sunt gazduite aici.

Asadar, cine doreste un strop de liniste intr-un oras al aglomeratiei poate sa deschida cu incredere poarta cea mare din Dianei 4; o va mai deschide garantat si data urmatoare. :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: