Magazinul de bijuterii LA ROSA

Pentru ca am o pasiune mai fata de bijuterii, dar in acelasi timp nu dispun de prea mult timp pe care sa i-l aloc descoperirii de noi magazine cu bijuterii deosebite, am decis sa incep cautarea in cartierul cel mai apropiat de mine, şi anume, pe internet.

Şi iată că nu a fost foarte greu să-l găsesc, magazinul LA ROSA, magazinul care prezintă şi cum să porţi anumite bijuterii, cum te influenţează acestea, căci acest magazin are şi un blog de prezentare. Îşi respectă clienţii nu doar prin poze, scurta prezentare a produsului, ci şi prin descrierea avantajelor acestuia, la ce poate fi asortat, mici sugestii destul de importante.

LA ROSA a inaugurat primul magazin din România în anul 2005, un boutique privat de bijuterii, verighete şi inele de logodnă, pentru ca mai apoi, în 2011, să deschidă două noi magazine în Constanţa şi Craiova.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat în producţia verighetelor şi a inelelor de logodnă, toate unicat sau în serie mică, din materiale preţioase de cea mai bună calitate.

Magazinul La Rosa este special, după cum am spus, prin specificul său, verighete şi inele de logodnă. Însă aici pot fi găsiţi şi cercei lucraţi cu măiestrie, confecţionate manual, în proporţie de 80%, de la şlefuire, finisare şi până la ţinuire.

Magazinul La Rosa poate fi urmărit şi pe facebook unde, zi de zi sunt prezentate bijuterii care nu ne fac decât să ne dorim să fie ale noastre.

Sunt de părere că bijuterii LA ROSA pot fi purtate în special de cei educaţi şi rafinaţi, cei ce ştiu să aprecieze o bijuterie de calitate, la preţuri accesibile.

Related Posts

2 thoughts on “Magazinul de bijuterii LA ROSA

  1. Am vizitat si eu site-ul lor, sunt destul de incantat de ofertele lor, doar ca eu sunt putin mai pretentioasa, motiv pentru care pentru femei ca mine este nevoie de ceva mai multe recomandari, nu doar o bijuterie sau doua.
    Sper ca pe viitor veti face recomandari ceva mai numeroase atunci cand prezentati un magazin(ma refer la numarul produselor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: