Eu am permis de conducere de aproape 9 ani și chiar am condus și-mi place și am și învățat chestii legate de mașină: știu să fac o pană, să schimb lichidul de parbriz și mai știu și să alimentez (de-a râsu plânsu, asta mi-a fost cel mai greu să învăț, de frică să nu gafez, să contribui la vreo explozie).

În toți anii ăștia ai mei de condus am avut o problemă, și anume, viteza. Nu funcționăm împreună. Prefer mereu să plec mai devreme sau să întârzii, dar mi-e frică de viteză, de o secundă de neatenție, vreau să ajung întreagă la destinație, eu și cei care sunt cu mine. De fapt, și atunci când sunt singură, tot nu accelerez prea tare.

Însă ieri, am descoperit cum stă treaba cu viteza, nu știu dacă este același lucru, dar eu am simțit-o prin aceeași categorie. Am fost invitată la karting, la AMCKART, în cadrul săptămânii Mai Mult, la AFI Palace Cotroceni. Am fost singura fată lângă alți 6 băieți, nu m-am speriat de acest aspect. Am simțit gustul vitezei, puterea ce o simțeam în timpul cursei e diferită, dar tot exista teama că mă pot lovi și uite-așa am ajuns să pierd. Și domnul de la karting îmi tot repeta: mai mult cu accelerația, mai drept și mai sigur. Nu există așa ceva la mine. sunt mulțumtă de fapt că mi-am clarificat ideea că eu și viteza nu avem nicio treabă în comun. :D

Dar timpul petrecut la karting e minunat, recomand și pentru convingeri, dar și-n general.

DSC_9289

P.S: Săptămâna Mai mult este pe sfârșite, dar mai aveți timp până mâine să vă bucurați de oferte speciale pentru toţi vizitatorii mall-ului şi care încheie într-un mod festiv campania Luna lui MAI Mult. Zonele de răsfăţ pentru doamne, spaţiile de gaming pentru bărbaţi şi vacanţa în Grecia pentru o familie norocoasă sunt doar câteva dintre surprizele pregătite celor care trec pragul centrului comercial.

Pentru mai multe  informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: