Mâncare la un click distanță

Mai implică totuși niște sacrificii de timp, dar totuși mâncarea e foarte aproape de poftele noastre și nu avem de ales doar de la un restaurant, ci de la mult mai multe. Acest lucru este posibil cu FoodPanda.

fudpanda

Despre aplicație mi-a povestit o prietenă în momentul în care căutam de zor un număr de la un restaurant, dar de fapt nici nu știam prea multe restaurante. Și norocul meu a fost și că sunt în București. Noroc deocamdată, aplicația fiind disponibilă pentru moment doar în București și Cluj-Napoca. Poate fi accesată de oriunde, dar cuprinde restaurante doar din cele două orașe (peste 100 din București și 50 din Cluj-Napoca).

photoOperațiunea <comandă mâncarea> dorită nu este deloc grea. Fie că se face comanda de pe site ori de pe aplicația instalată în prealabil este necesară crearea unui cont (1-2 minute). Aplicația este disponibilă atât pentru telefoane cu android, cât și pentru IOS. Se găsește în AppStore și este free.

De aici pașii sunt foarte simpli: se aleg tipurile de mâncare dorite, se adaugă în coș, se specifică adresa de livrare și apoi se așteaptă SMS-ul de confirmare și maximum o oră livrarea efectivă și gata. Poftă bună!

Această aplicație este foarte utilă, indiferent dacă persoana care comandă este o cunoscătoare a rețelisticii de restaurante sau novice în acest domeniu. Nu contează acest aspect, cu doar un click, fiecare persoană poate alege după bunul plac mâncare indiană, libaneză, grecească, românească, pizza de orice fel, paste, supe, dulciuri etc. Și gata. Poftă mare!

Eu am testat aplicația și funcționează, mai exact m-a cucerit ca fan, respectiv utilizator și le urez mult spor pentru a ajunge cât mai repede și în celelalte orașe.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: