#mancarecunotificare

Eu am recunoscut la un moment dat că sunt dependentă de telefonul mobil. Am fost cumva forțată de împrejurări pentru că toți prietenii mi-au spus că stau mereu cu telefonul în mână, cum se aprindea telefonul pentru o notificare, cum voiam să văd despre ce este vorba. 

IMG_1226Lucrurile nu s-au schimbat cu mult de atunci, mai merge câteodată scuza că natura serviciului pe care-l am mă face să recurg la acest obicei, dar nu ține mereu. Așa că am decis să-mi scot notificările de la toate aplicațiile. Scuza cu biroul am eliminat-o, măcar atât.

Și dacă tot sunt dependentă de notificări sau, să zic, am fost, de ce să nu ajung într-un context în care se prezintă un aliment cu notificare. Când le-am povestit unor prieteni că va fi pe piață așa ceva au zis că am rămas cu niște sechele de la telefon. :D Dar nu, chiar există, și este prezent de Salamul Semenic Extra de la Caroli Foods.

Ce reprezintă această notificare și cum ne ajută ea pe noi la micul dejun, de exemplu? Păi eu mă gândesc la mine. Dimineața mă trezesc, fac o primă cafea, pregătesc micul dejun, mai citesc câte ceva, am timp berechet vreo două ore de când mă trezesc până ies pe ușă. Dar, oricât de organizată aș fi, mai uit pe masă ba brânza, ba laptele, ba salamul și, iarna mai e cum mai e, dar când se-ncălzește nu mai merge să mai pun din nou la frigider o parte dintre produse. Și neatenția mă costă cam de fiecare dată când.

PScreen-Shot-2017-03-15-at-22.29.43entru uituci nu sunt multe soluții, dar având în cap influența notificărilor, poate salamul nu va mai rămâne 8-9 ore pe masă, voi ști când e timpul să-l bag la loc frigider. Deci ce au făcut cei de la Caroli: o etichetă specială, un carolimetru mai exact, care indică momentul în care ar cam trebui băgat în frigider salamul. Culoarea pentru temperatura optimă (8 grade) este verde. Când este păstrat la rece în casă la noi, în magazine, carolimetrul, prezent pe eticheta produsului indică culoarea verde. Când a stat deja la mai multe grade peste cele 8 se face galben și acesta este un semn că trebuie băgat la rece. Galbenul nu indică faptul că s-a stricat respectivul salam, ci faptul că temperatura nu este cea recomandată pentru păstrare.

Mai multe informații despre calorimetru sunt disponibile pe site-ul celor de la Caroli Food, eu mă bucur de prezența notificărilor și-n altă parte decât pe ecranul telefonului (acum poate se va zice că sunt obsedată de salam :)) ) și mă mai bucur și de faptul că am luat parte la întânirea de briefing cu privire la desfășurarea campaniei de promovare a calorimetrului. A fost un exercițiu creativ pentru mine și am mai învățat lucruri noi despre muca în echipă în primul rând.

Carolimetrul este prezent deja în magazine. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *