McDonald’s de Sărbători cu + pentru oameni

Oricât de cufundată aș fi în teoriile atent studiate despre alimentație, cu consum ponderat de salate și legume, cu brânzeturi atent alese, cel puțin o dată pe lună ajung și la McDonald’s.

10743779_10205352956892490_1309020588_nAm fost întrebată de unii prieteni evangheliști într-ale mâncărurilor sănătoase de ce fac asta, am fost mustrată că greșesc conștient, că am de suferit. Eu îmi asum orice acțiune săvârșită și spun că merg la McDonald’s pentru că-mi place sosul lor sour cu cartofi prăjiți, desertul lor, salata cu ton și am fost o fană Mc Puișor. Dar de câteva luni am renunțat la carne, devenind lacto-vegetariană și tot nu renunț la vizitele la Mc.

McDonald’s nu este doar despre mâncare, fast-food, calorii sau ce-or mai invoca alții. Este și despre oameni care fac lucruri minunate, investesc timp și pasiune, ajută copii. Mi s-a spus că da, lucruri minunate cu timp și pasiune în concentrație maximă fac și alții, pentru bani facem orice. Aici îmi permit să contrazic. Da, bani primim cu toții, cei care muncim, dar pasiunea nu poate fi observată peste tot. Indiferent ce zi au, cât de tare plouă afară sau cât de frig e, la casă primești un zâmbet, iar mai marii companiei își prezintă cu atâta patos munca, produsele, încât îți vine pur și simplu să treci la acțiune și să mănânci, fără restricții.

Asta s-a întâmplat zilele trecute, la lansarea noii campanii de Sărbători. Mai marii companiei au început să prezinte produsele, nu sunt cei care le pregătesc efectiv, nu sunt cei care combină produsele, însă sunt cei care le-au prezentat într-un așa fel încât aproape m-au convins să le mănânc (m-a oprit restricția vegetariană). Însă pe cei din jurul meu i-au convins și i-am văzut foarte mulțumiți și după ce au terminat de gustat din noile sandvișuri: Chicken Cordon Bleu și .

  • Sandvișul Chicken Cordon Bleu – un sandviș preparat într-o chiflăpresarata cu malai, cu carne de pui in invelis pane cu branza si sunca in interior, sos McChicken, salată și roșii.
  • Sandvișul Beef Gourmet – un sandviș cu două felii de carne de vită, sos Grill și sos McChicken, salată, două felii de brânză, felii de ceapă proaspătă și castraveți murați, preparat într-o chifla presarata cu seminte de susan albe si negre.

Cu mare drag revin în locurile unde simt că cei ce pun pe picioare respectiva afacere arată și puțin devotament față de public, trecând peste aspectul legat de banii câștigați.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: