Din 23 ianuarie veți putea viziona în cinematografele din toată țara Mortdecai, o nouă comedie de acțiune care-l are ca protagonist pe Johnny Depp. Acesta îl întruchipează pe Charlie Mortdecai, un aristocrat britanic plin de datorii, dar în același timp boem și iubitor de lux. 

Charlie Mortdecai este priceput în arte plastice, picturi celebre, un bun cunoscător în ceea ce priveşte mâncarea bună, femeile frumoase şi majoritatea bunătăților la care au acces doar bogătaşii. Cea mai mare slăbiciune a lui Charlie este iubita sa soţie Johanna (Gwyneth Paltrow), pentru care ar face orice în afară de raderea mustăţii. Oriunde merge, Charlie Mortdecai îl are alături pe servitorul şi mâna lui dreaptă, Jock Strapp (Paul Bettany), un tip bine antrenat, optimist, care-i este devotat stăpânului său.

unnamed

Temerile lui Charlie sporesc atunci când este căutat de Alistair Martland (Ewan McGregor), un prieten din anii de colegiu care se simte încă atras de Johanna. Ofiţer de rang înalt în British Security Service, Martland este totodată un visător, care adoră poezia şi care-şi pierde figura serioasă de detectiv, ori de câte ori este prezentă Johanna.

Aflându-se pe urmele capodoperei lui Goya, el vine la Charlie, în speranța unui ajutor în descoperirea valoroasei opere. Charlie intră în tot felul de întâmplări mai mult sau mai puțin periculoase, dar de fiecare dată este salvat de  către Jock, primind foarte mare ajutor în final și din partea soției.

Personajul lui Johnny Depp se apropie prin reacții de personajul central din Pantera Roz, cel dintâi fiind modern și ușor mai serios.

Din 23 ianuarie, Johnny Depp îşi croieşte drumul cu farmec și şmecherie pentru a ieşi din posturi compromiţătoare sau hilare, sau pentru a se bate cu răufăcători internaţionali, în timp ce aleargă după o capodoperă de Goya, care poate fi cheia către o avere de milioane, ascunsă de nazişti.

Filmul va fi distribuit în cinematografele din toată țara de InterComFilm Distribution.

Related Posts

One thought on “Mortdecai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: