Moș Crăciun la secția de oncologie de la Fundeni

Pentru cei care fac fapte bune, au inițiativă în acest sens și găsesc tot felul de soluții pentru îndeplinirea dorințelor de tot soiul, port un mare respect. Și indiferent de ce-i aduce aceste fapte sau dacă va fi pe minus la buget, important este că face oameni fericiți și binele se-ntoarce întotdeuna. Cred că acest concept este printre  cele în care cred cel mai tare: pay it forward. Nu trebuie să ne gândim la ce avem de câștigat, ci în primul rând, la ce putem oferi.

DSC_8297Cristi Manafu a fost anul acesta, alături de 60 de bloggeri care au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de conștientizare a necesității tehnologiei în viata copiilor, un fel de spiriduș al unei persoane care face surprize de Crăciun copiilor începând cu anul 2011. Alina, un bun fiziokinetoterapeut, încearcă (și reușește) de 3 ani să-i ajute pe copii. Anul acesta a decis să le facă o surpriză copiilor de la secția de oncologie de la Fundeni: 30 de tablete updatate generației actuale, cu softuri educative și toate cele. Și ce a decis, a reușit să și reușească. Sâmbătă, 20 decembrie, copiii au primit cu mare bucurie darurile.

Da, ei au nevoie de sănătate (așa cum mi-a răspuns un amic atunci când i-am povestit despre această inițiativă), dacă ar putea fi dată-n dar, nu cred că s-ar da cineva înapoi de la acest lucru. Până atunci, ne oprim la daruri lumești, care fac copii/oameni fericiți.

DSC_8306Dorința doamnei fiziokinetoterapeut a dat posibilitatea celor de la UTOK să aducă magia Sărbătorilor de iarnă la Spitalul Fundeni, secția Oncologie. Fiecare copil are de acum o tabletă UTOK ce îi oferă nenumărate moduri de joacă, lecții educative și acces la sute de mii de aplicații care să îi mărească apetitul pentru cunoaștere. Tabletele beneficiază de aplicații educative, ce încurajează învățatul prin jocuri.

Ma bucur ca imi sunteti alaturi in acest final de an. Copiii au nevoie sa afle lucruri noi, sa invete si sa invete prin joaca.”, a declarat Alina Iatan.

Copiii ne dovedesc inca o data ca sunt cei mai receptivi in ceea ce priveste tehnologia. Ne bucuram sa vedem ca tabletele intra foarte usor in viata lor si ca functiile sunt asimilate extrem de repede. Desi copiii din aceasta sectie sunt aici pentru a urma un tratament, consideram ca in timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK si de aplicatiile preinstalate.”, a completat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK i700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 20 de milioane de melodii timp de o luna.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: