Vreau să le mulţumesc celor care fac cunoscută ţara noastră prin a lor muncă, celor care fac ca podiumul să aibă locuri şi pentru noi românii. Mă adresez astfel lotului olimpic naţional care încearcă să ne facă renumiţi peste hotare.

Cu sau fără medalii obţinute, ei sunt parte din valorile ţării noastre şi pentru asta trebuie să le fim recunoscători. Nu avem voie să le reproşăm că nu toţi reuşesc să obţină medalie de aur, ci doar trebuie să le mulţumim că sunt acolo pentru noi şi să-i susţinem, să îi urmărim şi să-i aplaudăm cu încreder de fiecare dată când ni se oferă ocazia.

Eu le mulţumesc din suflet celor care au intrat până acum la probele lor corespunzătoare de la Jocurile Olimpice de la Londra, le mulţumesc pentru ale lor momente competitive, pentru munca lor de peste ani, pentru faptul că ne fac ţara cunoscută peste hotare.

P.S.: Acest articol articol este o provocare de la domnul Chinezu pentru a le arăta olimpicilor noştri faptul că le suntem recunoscători pentru ceea ce fac ei!

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: