Nebunii pe apă

Având în vedere că de puţin timp am terminat cu lucrarea de disertaţie şi am căpătat puţină experienţă în cercetare, am zis că pot să încerc şi aplicarea unui mic chestionar unui număr de nici mai mult, nici mai puţin de 100 de persoane cu privire la Proiectul #cupluta.

Dar cred că se cuvine mai întâi să fac un scurt intro acestui proiect. Patru prieteni (Bogdan, Adi, Ivo şi Alex) s-au decis să petreacă 2 săptămâni pe Mureş pentru a reface traseul parcurs de tatăl lui Ivo în anul 1978 . O vor face începând de vineri 15 iulie, având plecarea de la Luduş, localitate unde îşi invită prietenii la construirea efectivă a plutei. Apoi vor trece la parcurgerea traseului Luduş –  Nădlac, unde intenţionează să ajungă pe data de 30 iulie. Dacă lansarea şi-o fac alături de prieteni, nici ziua finală nu o vor diferită, astfel că pe 30 iulie va fi mare petrecere la Nădlac.

“CV-urile” celor  4 le găsiţi pe site-ul proiectului pentru că mie îmi sunt dragi cu toţii şi nu vreau deloc să fiu subiectivă în prezentarea lor. Doar la descrierea de ansamblu ar merge subliniată ideea de “toţi pentru unul şi unul pentru toţi” (este nevoie de şi de acest motto pe parcursul celor 2 săptămâni).

Mica cercetare despre care am spus la început a fost formată din adresarea a doua întrebări unor cunoştinţe, prieteni după formularea unei scurte prezentări a proiectului #cupluta: “cum vi se pare ideea acestui proiect?” şi”aţi dori să faceţi parte dintr-un asemenea proiect?”.

Pentru prima întrebare răspunsurile au fost împărţite în două grupuri: 53 dintre respondenţi au spus că e nebunie curată ceea ce vor să facă băieţii şi că nu le vine să creadă şi 47 au răspuns că este o idee tare faină cum doar în romanele de aventuri se mai întâlneşte.

Pentru cea de-a doua întrebare, iarăşi s-au format 2 tabere: 87 au răspuns clar că nu ar avea curaj, iar 13 au spus că pare o aventură destul de interesantă şi că nu ar refuza o aşa experienţă.

Răspunsul meu personal ar fi unul singur: cu siguranţă aş vrea să fac parte dintr-un proiect atât de fain. (aţi scăpat băieţi pentru că nu ştiu să înot :))) ).

Eu le urez băieţilor să aibă drum bun, vreme frumoasă şi apă lină şi să nu uite că aştept suveniruri de la ei de pe traseu !!! :)))

Related Posts

2 thoughts on “Nebunii pe apă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: