noutăți de la doncafe fresh și manufaktura

Nu cred că mai este pentru careva din jurul meu un lucru străin faptul că am dezvoltat o pasiune serioasă în ceea ce privește cafeaua. M-am gândit mult timp dacă e o obsesie, o dependență. Nu, e o pasiune ca toate celelalte pasiuni în care ajungi să investești timp, bani, energie. Timpul e pentru drumurile făcute la cafenele, pentru orele petrecute acolo, dar și pentru lecturile dedicate subiectului; banii pentru cafelele consumate, că-n ultimii cinci ani am cam investit ceva bani; energie pentru toate activitățile enumerate anterior.

Cred că am mai zis cum a apărut pasiunea aceasta; mi se trage din familie, din duminicile petrecute cu părinții pe terasa casei. Nu e ceva moștenit din familie, tata consuma când vedea o cafea pe masă, mama una două pe săptămână, sora mea nici măcar nu a gustat vreodată. E ok, am băut, degustat pentru toți ai mei și chiar dacă în acest moment nu mai consumă vreun membru al familiei, mama mereu m-așteaptă cu o cafea :D

 

Toate bune și frumoase. În ceea ce privește pasiunea mea este țtiut și faptul că nu-mi scapă nicio cafenea nou deschisă-n oraș. Nici noutățile legate de cafele și cafenele nu le ratez :D Așa fac pasionații! Vin acum cu noutățile din partea Manufaktura și Doncafe Fresh, o relatare mai elaborată, dar, pe scurt, avem:

  • 3 ani de Doncafe Fresh în România
  • un site la dispoziție www.doncafefresh.ro pentru cei care nu vor să stea prin cafenele și știu exact ce-și doresc
  • noi sortimente în ediție limitată (sortimente ce vor fi schimbate periodic)
  • surprize-n bucătăria Manufaktura 

”Doncafe Fresh, cea mai proaspătă cafea din România, împlinește în luna mai trei ani de existență pe piața locală. Brandul s-a lansat în spațiile concept Manufaktura, alături de care povestea va continua cu trei inițiative: noi origini de cafea, un nou concept de locație și un nou mod pentru Strauss Romania de a se apropia de pasionații de cafea: Doncafe Fresh Market.

Pentru a marca trei ani de existență, în cadrul unei întâlniri informale la Manufaktura Mega Mall, Doncafe Fresh l-a avut invitat special pe Francis Bealin-Kelly, Chief Technology Officer Strauss Coffee BV, pentru a vorbi despre noile sortimente de origini Doncafe Fresh disponibile începând din această lună la Manufaktura.

După eforturile susținute de împrospătare a culturii cafelei din România, Doncafe Fresh își întărește prezența în spațiile Manufaktura și se lansează și în mediul digital, completând astfel experiența iubitorilor celei mai proaspete cafele din țară.

Așadar, începând din această lună, Doncafe Fresh introduce în locațiile Manufaktura trei noi sortimente single origins: India Plantation, considerată una dintre cele mai bune cafele ale Indiei, Costa Rica SHB, cu note distincte de caramel și piersici și Indonesia Mandheling, care se remarcă prin notele de ciocolată, cedru, condimente și chiar nuanțe de vin.

Pe lângă sortimentul deja existent, Ethiopia Sidamo, la Manufaktura iubitorii de cafea vor găsi și Doncafe Fresh în ediție limitată, ce va fi schimbată odată la trei luni.  Prima ediție limitată selectată se numește Congo K4 și este o cafea cultivată la altitudine ridicată, procesată prin spălare completă și uscată la soare, cu note de citrice, florale și de fructe dulci, cu aciditate ridicată.

Tot din luna mai, clienții Manufaktura vor avea o surpriză nu doar legată de cafea, ci și de bucătărie: cu un meniu nou ce reinterpretează cele mai moderne sortimente gastronomice, locația devine Manufaktura: The Coffee Shop Restaurant. Așadar, iubitorii de cafea și gurmanzii sunt așteptați să savureze cea mai proaspătă cafea și cele mai delicioase preparate în toate cele trei Manufaktura din București.

Pe lângă posibilitatea de a se bucura de cafeaua Doncafe Fresh la Manufaktura, clienții o pot achiziționa și pentru acasă, direct din locații, dar și din magazinul online Doncafe Fresh Market. Consumatorii își pot comanda de pe www.doncafefresh.ro cafea proaspătă, livrată în maximum 14 zile de la prăjire, dar și instrumente de preparare avangardiste, de la espressoare “bean to cup” la metode alternative de preparare: V60, Syphon, Aeropress etc. Doncafe Fresh face astfel accesibilă cafeaua de specialitate, dar și metodele și aparatura de preparare, pentru orice pasionat dornic să savureze gustul cafelei cu adevărat proaspete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *