Nu sunt rasistă , nu am nimic împotriva negrilor şi nici a romilor . Ghinionul meu a fost că m-am aflat în momentul nepotrivit , în locul nepotrivit  unde şi când am fost atacată de un negru care a insistat să-i dau telefonul meu , un simplu Nokia 1215 . Nu ştiu ce vroia de fapt , de ce mă trăgea de mână şi în acelaşi timp spunându-mi că el nu vrea să-mi facă nimic.

După ce am trecut de mulţimea de la Universitate şi mă îndreptam liniştită spre un loc unde trebuia să mă întâlnesc cu nişte prieteni , am fost oprită de un negru cu părul lung , mic de statură (zic de statură pentru că acum când analizez situaţia îmi dau seama că puteam , cred , să opun rezistenţă măcar prin statura mea) , care a insistat în mod violent să-i dau telefonul meu . Trăgea de mine pe stradă şi cu greu am reuşit să scap . Iniţial am mers la un poliţist care nu m-a băgat în seamă chiar dacă i-am spus că nu sunt lăsată în pace de un individ . După ce am observat că a rămas în urmă am început să fug şi acest lucru probabil l-a intrigat şi mai tare şi a început şi el să fugă după mine . Când m-a ajuns din urmă am reuşit să intru într-un taxi şi am chemat un prieten să vină după mine . Ciudat a fost şi faptul că eu încercam să închid uşa la taxi şi el trăgea să o deschidă .

În cele din urmă am reuşit să scap de el , dar destul de speriată . Aceasta a fost sursa care m-a determinat să îmi pun un status rasist pe pagina de facebook , cu toate că nu sunt împotriva lor şi sunt conştientă că la fel de bine mă putea ataca un alb , un român , un francez , orice naţie de om . Dar spaima mea din acel moment m-a făcut să reacţionez greşit . :(

 

 

Related Posts

7 thoughts on “Nu sunt rasistă !

  1. Si pe mine ma sperie uneori cate unul care mai trece pe langa mine si se poarta ciudat.
    Sper sa nu mai ai parte de astfel de aventuri:* >:D<.
    Hugs :*, app, imi place la nebunie noua tema, mai ales cercul din fata titlului pentru ca se invarte chestia din mijloc :)):)).

    1. Sper si eu din tot sufletul sa nu mai am parte de asa ceva!
      Te pup si multumesc pentru aprecieri!Te imbratisez cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: