…un lucru imposibil. Am încercat să rezist, dar după două ore deja simţeam că devin stresată şi că trebuie să beau măcar un pahărel. Eu sunt dependentă, am mereu o sticlă cu mine, chiar şi noaptea mă trezesc din somn pentru a bea apă.

Dacă mi-ar propune cineva să trăiesc o zi fără mâncare, aş rezista cu graţie chiar două zile. Dar nu fără apă. Este imposibil. După aer, apa este a doua ca importanţă pentru un om şi nu cred că pot fi contrazisă. Şi acest lucru îşi găseşte explicaţia şi în componenţa corpului uman în materie de apă: organismul copilului nou-născut conţine 71%,al adolescentului 69%,al omului matur 63%,omul în vîrstă are numai 58% apă.

Deci, cu cât înaintăm mai mult în ani, avem tot mai multă nevoie de apă, cu toate că eu de când mă ştiu am fost la fel de dependentă de ea, dar mai ales în zilele în care mijlocul de transport cu care mă deplasez este  reprezentat de bicicletă. :D

Şi pentru că sunt dependentă de apă suţin cu mare drag ideea celor de la The RE Concept de constituire a unei Bănci de apă. Este exact pe principiul unei bănci normale la care strângem bani pentru zile negre. Aşa e şi aici, prin intermediul unei aplicaţii şi în baza unui ID putem depune la bancă câte un pahar de 250 ml de apă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: