Origo is the best!

Spun asta de 5 ani, pentru că da, acest loc tare drag mie împlinește zilele acestea 5 ani. E locul despre care am povestit oricui m-a întrebat de București, de cafea, de locul preferat.

Nu am lipsit în nicio săptămână de la deschidere, venind aici cel puțin într-o dimineață din săptămână la 7.30. Mi se pare că începând ziua într-un mod și-ntr-un loc drag mie ajung să-ndrăgesc acea zi, cu bune, cu rele, alta-i starea. Și mă bucur mult că prin împărtășirea impresiilor mele am făcut prieteni din mediul online sau chiar și cunoscuți să meargă acolo. Și n-am dat greș vreodată, toți fiind încântați de ceea ce au găsit acolo, oameni primitori, cafea bună, mediu prielnic stării de bine.

Plăcându-mi cafeaua am mers în căutarea cafenelelor prin fiecare oraș în care-am ajuns. Am descoperit cafele bune, locuri faine, am liste-ntregi de recomandări. De fapt, îmi fac temele chiar înainte de a pleca de acasă. Dar tot la locul meu preferat revin mereu, că mi-i drag tare și asta cred că o știe deja fiecare persoană din jurul meu :D

Pe lângă cafeaua bună, muzicile care se-aud în surdină, oamenii care se perindă prin zonă și care-i dau un aer internațional detașat, e foarte important faptul că oricine ajunge acolo, cunoscător sau nu într-ale licoriie comercializate, ajung să știe câteva lucruri despre produsul pe care-l va consuma. Asta pentru că fiecare barista vine și prezintă originile zilei, esență, proveniență, tot.

În concluzie, îmi doresc mulți ani buni înainte s-ajung la Origo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *