Parlamentari la pedalat in tandem 2.0

Despre faptul că pedalatul este o mare pasiune a mea am mai scris, o pasiune de care am avut grijă şi la Bucureşti, dar în momentul de faţă este în stand-by din lipsa unei biciclete proprietate personală. Urmează să-mi achiziţionez una, sper şi-mi doresc enorm de mult ca acest lucru să devină realitate.

Un lucru este clar: până pe 6 mai, trebuie să fiu fericita posesoare a unei biciclete, căci voi ieşi la pedalat într-un context special: parlamentari şi oameni din lumea 2.0 se vor destinde împreună într-o plimbare cu bicicletele pe traseul Herăstrău-Guvern-Parlament (Parc Izvor) .

Iniţiativa aparţine Alinei Gorghiu, care militează:

  1. pentru a se înţelege mai bine avantajele folosirii bicicletei, ca mijloc de transport alternativ – sănătate, economie de timp şi carburant, un oraş mai puţin poluat şi aglomerat, agrement;
  2. pentru un mai bun dialog social (autorităţi publice locale & centrale –vocea roţilor din societatea civilă.

Tot ce  trebuie făcut este ca bloggerii să nominalizeze câţiva oameni politici pe care ar vrea să îi vadă pedalând prin Bucureşti.

Mi-aş dori să invit pe domnul ministru Laszlo Borbely sau pe domnul Sorin Oprescu, nume importante care au apărut bineînţeles şi în ştiri cu şi despre biciclete. Dar mă voi mai gândi până la data limită de nominalizare, 24 aprilie, şi la alte nume, urmând să updatez această listă.

Eu am primit leapsa de la Bogdan si merge mai departe către Alex Tache ( ştiu că este o mare pasiune pentru el pedalatul, chiar dacă nu are blog, el este activ pe facebook şi twitter ), iYli , Marie-Jeanne (la pedalat în Herăstrău ne-am cunoscut) şi Vlad Dulea.

Related Posts

One thought on “Parlamentari la pedalat in tandem 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: