Piata romanilor care se ajuta

afisARCSA – Asociaţia Românii Care Se Ajută  Organizează sâmbătă, 9 februarie 2013, între orele 12:00 şi 18:00, la Grill Pub – Rocks Pub prima ediţie a evenimentului “Piaţa românilor care se ajută”. Acest eveniment lunar se desfăşoară într-un spaţiu al bucuriei şi al prieteniei, fiind dedicat tuturor acelora care sunt deschişi spre a dărui şi a primi, tuturor acelora care sunt dornici să împărtăşească celor din jur propriile lor poveşti, visuri sau pasiuni.

Întâlnirea va avea loc în Bucureşti, la  Grill Pub – Rocks Pub, Splaiul Independenţei 296, vizavi de metrou Petrache Poenaru (Semănătoarea). 

ARCSA a creat şi un spaţiu virtual pentru depozitarea de obiecte şi oferirea de servicii, care poate fi accesat la adresa Piaţa Românilor Care Se Ajută.

“Dăruind  şi primind, ne putem apropia mai mult unii de alţii! Cele mai frumoase lucruri pot fi făcute doar împreună! Indiferent de  vârstă, sunteţi aşteptaţi cu toţii la acest eveniment!“, a declarat iniţiatorul acestui proiect,  Laurenţiu Cernat.

ARCSA – Asociaţia Românii Care Se Ajută este o asociaţie constituită pe principiul ajutorării reciproce între membrii săi.

Detalii: Facebook Piaţa românilor care se ajută

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: