431327_218423778255857_500618846_n

Este vorba despre noua colecţie masculină, de tendinţe toamnă-iarnă, destinată sezonului 2012-2013 a designerului Florin Dobre.

Prezentarea a constat în descoperirea universului creat de Florin Dobre, în maniera sa caracteristică, un univers lipsit de prejudecăţi cu Donjuani, Casanova şi cuceritori de marcă. La aceste personaje a putut fi surprins codul de conduită prestabilit şi respectat întru totul, regăsit de asemenea şi în vestimentaţia acestora.

Aceştia au dărâmat cu siguranţă barierele timpurilor în care au trăit şi percepţia asupra stilului din acele vremuri, stârnind admiraţia prin eleganţa, dar în acelaşi timp extravaganţa pieselor designer-urului. A predominat negrul, dar nu a lipsit nici roşul, albul şi albastrul, piesele din blană, piele şi cizmele înalte. Roşul a fost prezent încă de la prima colecţie a designer-ului, reprezentând o notă distinctivă a stilului său nonconformist.

Prezentarea lui Florin Dobre a fost una plăcută atât prin colecţia expusă, prin proiecţiile video care au rulat pe toată durata defilării, cât şi prin muzica foarte bine selectată şi sincronizată de privirile personajelor.

Evenimentul a avut loc la Fratelli Studios, într-o zi deosebită ( 29 februarie ), într-un mediu restrâns, fiind prezenţi aproximativ 400 de invitaţi.

mai multe poze aici

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: