Portret de femeie 1-8 martie

roxana bursucwebLuna martie reprezintă prima lună a primăverii: vreme frumoasă, soare, plimbări prin parc, floricele, veselie, viață. Dar nu înseamnă doar această înșiruire, fiind și luna femeilor, perioada din an ”dedicată” acestora. Li se dăruiesc flori, cadouri, mărțișoare, simboluri în semn de apreciere.

Pentru al treilea an consecutiv, cei de la Foto Union au decis să sărbătorească reprezentantele sexului frumos oferindu-le un Portret de femeie realizat într-un loc select, Grand Hotel Continental, având ca sponsor Feminella Hyalosoft. Astfel, în perioada 1-8 martie femeile doritoare de portrete simpatice, sunt invitate să-și ”prezinte” eleganța în fața lui Cristian Șuțu și a lui Radu Bădoiu, cei doi fotografi de la Foto Union.

P.S.: Feminella Hyalosoft face parte din portofoliul de promovare al Companiei Angelini Pharmaceuticals, fondată în 1920 la Ancona, Italia. Compania produce și promovează medicamente indicate pentru menţinerea stării de sănătate si creşterea calităţii vieţii , având o prezență extinsă la nivel mondial, în peste 60 de ţări.

La noi în ţară doar 20% dintre femei merg la medic la apariția primelor semne care indică o eventuală afecțiune și Feminella Hyalosoft își propune să încurajeze femeile să vorbească liber despre calitatea vieții și să se simtă bine în pielea lor, pentru că au o viață de cuplu armonioasă și împlinită.

Iar o femeie sănătoasă și fericită merită cu prisosință un portret pe măsură!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: