Despre Foto Union (Cristian Şuţu şi Radu Bădoiu) am aflat pentru prima dată văzându-le sigla la pozele multora dintre cunoscuţii din online şi care erau foarte încântaţi de calitatea pozelor. Mi-a venit rândul să-i cunosc şi să apar în pozele lor la cel de-al patrulea picnic din Parcul Herăstrău organizat bineînţeles de echipa Foto Union, unde nu s-au dovedit a fi doar foarte buni fotografi, ci şi buni bucătari, mărturie fiind delicioasa pâine cu nucă făcută de Cristian Şuţu (mirosea senzaţional, dar din păcate poze la miros nu se pot face :)) ).

De Crăciun au organizat alături de Pepsi, Portret de familie. Au invitat la studio (Săgeţii 6, zona Armenească), în perioada 6-13 decembrie 2011, după ora 17.00, prieteni, prieteni cu prieteni, familii, bloggeri la pozat. Totul s-a defăşurat într-un decor special amenajat pentru perioada Sărbătorilor de iarnă . Fotografia au printat-o pe cea mai nouă aparatură de la Xerox – Phaser 7800 – pe un format de carte poştală.

Şi pentru că tot se apropie luna femeilor, Foto Union le premiază pe toate doritoarele cu ajutorul unui portret, un Portret de femeie. Această iniţiativă este la cea de-a doua ediţie şi va avea loc în perioada 1-8 Martie, între orele 18-22. Este o idee de mărţişor simpatic pe care sigur femeile îl vor îndrăgi. Şi de această dată, Pepsi susţine iniţiativa echipei alături de Nikon.

Un lucru este cert, proiectele celor de la Foto Union sunt la fel de reuşite precum pozele lor. Nu-mi rămâne decât să le urez la cât mai multe cadre, căci pe 18 februarie au împlinit un an de la dechidere, şi să-mi promit că nu voi rata nicio ocazie de a merge la pozat pe Săgeţii 6, în zona Armenească.

Related Posts

One thought on “Portret de femeie la Foto Union

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: