Povestea unui cadou drag

Aceasta poveste o stiu de la mama mea, caci la momentul la care s-a petrecut nu prea intelegeam ce se intampla in jurul meu, aveam vreo 3 luni si in lumea mea nu prea aveau ce cauta oamenii. Adica erau prezenti, dar eu nu ii intelegeam, nu ma complicam eu cu existenta lor.

La împlinirea minunatei vârste de 3 luni, sună atât de departe această zi, bunica mea a decis să-mi dea în dar un inel de argint, îl avea de la bunica ei. Era singura ei bijuterie, căci greutăţile, copiii mulţi, lipsa unui loc de muncă, nu îi permiteau acest lux de a-şi achiziţiona şi altele. Atunci ar fi spus că simte că voi fi pasionată de bijuterii şi că nu mi-ar strica să o port şi pe a ei, unica de fapt. Mama a păstrat-o şi mi-a dat-o la 3 ani. Consider că a greşit, căci nici la 3 ani nu eram mai responsabilă ca la 3 luni, aşadar am pierdu-o, am dat-o unei prietene în dar, nu ştiu, un lucru este cert: am rămas doar cu amintirea că bunica mea a simţit că voi fi pasionată de bijuterii şi că mi-a dat în dar singurul ei inel de argint.

Nu mai ştiu nici cum arăta, îmi înmulţesc pe zi ce trece colecţia de inele, dar nu-l mai am pe acela. Acum îmi cumpăr mai mult de la magazinele online, căci nu prea îndrăgesc să stau să le analizez pe acelea din magazine şi să mă întrebe de nenumărate ori vânzătoarea ce anume aş dori să cumpăr.

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Aici nimeni nu mă întreabă de fiecare dată când dau pagina, ce bijuterie de argint mi-aş dori, ce anume îmi place, nu mă stresează nimeni mai exact.

Mi-aş dori tare mult să-l găsesc pe cel primit în dar la vârsta de 3 luni, cu siguranţă ar fi cea mai dragă bijuterie pe care aş purta-o.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: