După cum am promis, revin cu relatări despre cele două evenimente care mi-au transformat sfârșitul de săptămână într-unul tare fain.

La Social Media Summit am urmărit prezentări care mai de care mai interesante și am aflat informații noi. A fost un eveniment bine organizat și ar prinde tare bine realizarea a mai multe de acest și pentru oamenii din online-ul ieșean.

Imediat după ce s-a terminat #smsiasi, am fugit acasă să-mi fac bagajul și am plecat spre #canyonsportmeet sub stricta observație a Domnului Marcel (GPS-ul) care ne-a avut în grijă tot week-endul și însoțită de cei doi răsfățați, Etienne și Vali, de Dany, ”șeful” nostru, și Marius. Aceștia sunt parte din echipa care a reprezentat blogosfera ieșeană la #canyonsportmeet. După ce ne-am cazat, ne-am petrecut seara de vineri sau mai mult noaptea la Andos unde am mancat pe săturate(mai mult decât pe săturate) și în For Sale, un pub tare interesant unde mănânci alune pe săturate și cojile TREBUIE să le arunci pe jos.

Sâmbătă a fost ziua de top, căci am urmărit meciuri de fotbal câte n-am vazut în toată viața mea adunate la un loc. Și nu doar că le-am urmărit, ci, acompaniată de Flavia și de Oana, am și format echipa oficială de vuvuzele până am sesizat faptul că vocea noastră începe să dispară. Împotriva frigului am avut la îndemână ”ceaiul de sunătoare” adus de către Ivo, dar la mare căutare și la fel de lăudat a fost și cel de prune de la Zalău cu care ne-am tratat la party.

Înainte de finala mare a fost și meciul fetelor, de fapt ”piesa de rezistență” a zilei. A fost filmat, fotografiat, aclamat. Lebedele negre (echipa din a cărei componență am făcut și eu parte) nu au ieșit pe primul loc(din 2 echipe aflate in competiție), dar ne-am bucurat și noi de premiile de la LadiesCafe.ro și Rexona și de multă distracție.

După finala mare, unde echipa de la Cluj a ieșit învingătoare, am mers să ne destindem și să socializăm la Bricks. A fost tare fain, acest lucru fiind posibil datorită oamenilor prezenți, am vorbit și am făcut poze, am jucat tenis pe WII pentru prima dată și din nou m-a prins ora 5 trează.

Duminică, ne-am revăzut cu toții la Ceasu Rău pentru prânz și pentru a ne lua la revedere până la următoarea revedere, care din câte am stabilit noi va fi undeva prin aprilie la Cluj.

Pentru întoarcere am mai bifat câteva prime lucruri făcute până acum: o plimbare prin Miercurea Ciuc unde la o cafenea am cerut chelneriței un pai și mi-a adus un pahar (nu știa limba română și e cam trist căci eram tot în România). Următoarea experiență a fost diferența dintre anotimpuri, și anume, la ieșirea din Gheorghieni era iarnă cu adevărat(ningea cu fulgi mari, iar șoseaua era acoperită cu zăpadă), iar la Roman deja puteam zice că e primăvară, zăpada fiind aproape inexistentă.

Ca și concluzie, am avut un week-end minunat lângă oameni care-mi sunt tare dragi. Eu una, le mulțumesc fotografilor, organizatorilor, sponsorilor, echipei DrinkTeamRo (membră sunt și aici:D ) și oamenilor prezenți, asta pentru că fiecare în parte am contribuit la realizarea unui eveniment pe care cu siguranță nu-l vom uita.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: