Prieten la vreme de stres și oboseală

Oricât de puternici ne-am dori să părem în fața celor din jurul nostru sau chiar și în fața noastră, nu reușim de fiecare dată. Mi-am spus mereu că mă pot mulțumi cu 4-5 ore somn, cu cât mai multe activități pe durata orelor rămase, întâlniri cu prietenii, sport, cărți citite, dar nu mi-am întrebat și organismul dacă este de acord cu acest ritm. M-a ținut aceasta niște ani buni. Însă nu într-atât cât mi-aș fi dorit.

Și au început să apară rezultate neplăcute la analize, lipsă de energie, insomnii. Dar hei, de unde să apară toate acestea? Nu eram eu puternică și invincibilă? Nu țineam eu minte toate datele, toate fețele, tot ce se putea? Se pare că energia, rezistența, concentrarea au dispărut treptat. Când mă uit în urmă știu că am greșit, mult chiar. Mi-a lipsit un program în acord cu cerințele organismului meu, cu limitele lui.

neurergin-ac_helcorDar sper că m-am trezit la timp la realitate și am descoperit termenul moderație și suplimentul Neurergin. În descrierea celui din urmă apar fix termenii care au început mie să-mi joace feste: energie, rezistență, concentrare.

NEURERGIN acţionează ca un remediu pentru îmbunătăţirea memoriei prin faptul că intervine direct asupra funcţiei de regenerare celulară la nivelul sistemului nervos central.

NADH (cunoscută şi sub denumirea de Coenzima-1) este o enzimă de origine naturală, deosebit de importantă în producţia de energie la nivel celular. Cu cât o celulă are mai mult NADH disponibil, cu atât poate produce mai multă energie şi îşi poate îndeplini rolul într-un mod mai eficient. NADH este de asemenea necesară pentru o multitudine de reacţii biochimice din organism, precum şi pentru producerea de energie celulară din glucoză şi grăsimi. Suplimentarea dietei zilnice cu NADH ca energizant natural are un efect benefic pentru aceia dintre noi care resimt simptomele oboselii mai pregnant.

NADH îmbunătăţeşte claritatea mentală, starea de alertă şi puterea de concentrare, acest fapt fiind deosebit de important pentru aceia care duc o luptă dură cu deficiențele de memorie, diferite tipuri de demențe sau pentru cei care pur şi simplu vor să atenueze efectele îmbătrânirii la nivelul sistemului nervos.

Și am început să iau acest supliment, bineînțeles, cu un program de somn, cu o alimentație adecvată tipurilor mele de activitate. Dacă nu am știut să lucrez independent de un program, iată că a venit timpul să îmi impun și niște limite necesare. Iau de două săptămâni Neurergin, dorm câte 6-7 ore, aplic moderația în fiecare zi și încerc să-mi ascult organismul. Nu e un SF, nici o poveste, ci o colaborare cu aliatul meu în viață. Și mă simt mult mai bine. Altfel reușesc să mă concentrez, rezistența la stres a reînceput să îmi fie caracteristică și da, am puțin mai multă energie. Rezultatele se vor vedea în timp, normal.

Mai multe despre NEURERGIN aici și grijă mare de voi, de organismul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *