Primii pași în tenis

…i-am făcut la GM tenis la Bloggers Open. A fost minunat, am și pierdut, dar am și câștigat. De fapt cred că mai mult am câștigat.

Am făcut primii pași într-un sport care este destul de antrenant, relaxant, organizat și foarte plăcut. Am început foarte stângace, nu înțelegeam nimic, nu că acum aș ști prea multe, mi se părea că tot ce mi se explica era într-o altă limbă, nu existau puncte pentru mine, ci goluri, nu serviciu, ci servă.

Am confundat sporturile, poate și pentru că nu m-am ocupat de niciunul la modul serios în viața asta a mea. Primul meci a durat foarte puțin, am ratat tot ce se putea rata, m-am ferit de fiecare dată când venea mingea spre mine, nu cumva să mă atingă.

1382026_241777499305134_444179316_nAm zâmbit la final și am zis că e clar că relația mea cu tenisul nu se va termina aici. A mai urmat un meci, l-am tratat cu mai multă forță, cu mai multă atenție la indicații, am urmărit cu mai multă precizie mingile care se îndreptau spre mine. Am obținuta astfel și o mică victorie.

Cred că este printre puținele activități în care m-am implicat în ultima perioadă care a reușit să mă țină 100% implicată acolo. Este important, foarte important chiar, să reușim să ne găsim activități care să ne ajute să ne delectăm, să ne desprindă puțin de realitate, de cotidian. Ar mai fi și alergatul, dar nu ajunge la 100%. Și nici pedalatul nu se duce atât de departe. Când merg pe bicicletă sunt cu gândul și în alte părți.

Pentru început, tenisul mi-a oferit posibilitatea unei pauze de la viața alertă, așadar voi mai repeta experiența și cu siguranță voi păși din nou pe teren pentru a prinde și regulile jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *