Se întâmplă ca mai mereu să fim nemulțumiți de noi, de la cum ne stă părul, ce haine purtăm, la cum arătăm, ce transmitem. Fie că nu ne permitem, fie că ne preocupă cu totul alte lucruri, sfârșim prin a spune de fiecare dată că nu ne place ceva la noi.

Zece oameni obișnuiți au avut parte de schimbări în viața lor cu ajutorulprogramului Redesign Yourself, un proiect Baneasa Shopping City, conceput sub forma unui reality-show digital. Menită să încurajeze încrederea în sine și să îmbunătățească stilul de viață, campania Redesign Yourself i-a trecut pe concurenți printr-un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști care le-a fost alături pas cu pas.

unnamed (2)Timp de două luni, zece persoane alese în urma unui eveniment în parteneriat cu brandul Dove ce a avut loc chiar în centrul comercial au trecut prin diverse etape de transformare. Participanții au beneficiat de serviciile de consiliere de shopping oferite de Alina Pitilina și Norbert Matei, stiliștii Baneasa Shopping City, dar şi de sfaturi și solutii în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails, Geta Voinea Beauty Salon și M.A.C..

Stejarii Country Club a oferit participanților toate ariile sale sportive și 8 antrenori de fitness care, împreună cu nutriționistul Alina Stoica, au conceput un program complex de antrenamente, de terapii spa și de nutriție, adaptat fiecăruia în parte, ajutându-i să ajungă la forma fizică dorită, să își depăseasca limitele și să aibă parte de o transformare totală, interioară și exterioară.

unnamedProgramul Redesign Yourself a îmbunătătit stilul de viață al celor zece participanți, punându-le la dispoziție toate mecanismele pentru a se autodepăși sișpentru a avea, la final, rezultate de-a dreptul mulțumitoare. Acest lucru s-a și întâmplat, publicul invitat la evenimentul de încheiere a programului putând observa zece oameni schimbați, încântați.

unnamed (1)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: