Când cotidianul ne dă peste cap, când ajungem să repirăm griji și să fim date până peste cap de soluții, consecințe, de ziua de mâine, trebuie să luăm o pauză. Nu o săptămână, nu o lună, ci o oră-două-trei cât să ne gândim doar la noi. E de ajuns.

Respect femeile care se îngrijesc, nu vorbesc de cele care o fac într-un mod excesiv. Îmi plac cele care merg la masaj, care au grijă să aibă o coafură decentă și îngrijită, cele care au grijă de manichiura lor (nu cele cu gel kilometric și ifose de adio vase de spălat).

photo 2 (6)

Sunt mai practică, dar totuși nu resping ideea vizitelor regulate la saloanele de înfrumusețare sau relaxare. Un tuns nu trebuie executat pe fugă, un masaj nu trebuie programat între două ședințe care implică stres, o manichiură/pedichiură trebuie făcută cu migală. E nevoie de timp pentru a stabili o relație cu ”executantul”, trebuie să devii prieten cu persoana cu care interacționezi, trebuie să comunicăm, să zâmbim, așa oferim și primim feedback. Este vorba despre noi, timpul acela este prețios și ne ajută să ne destindem.

photo 1 (6)De asta am avut eu parte la salonul Dorobanti111. Am mers acolo pentru un tuns și-o manichiură. Am plecat și cu o stare de bine, zâmbind, mulțumită de timpul investit în favoarea mea. Oamenii de acolo știu să devină prieteni cu clienții. Și e foarte mișto acest lucru pentru că de asta au nevoie persoanele care aleg să-și ofere timp în acest mod. Fie că sunt bărbați, fie că sunt femei, clienții sunt răsfățații locului, li se vorbește frumos, li se zâmbește, se încropește o relație de prietenie, un dialog despre cum rezultatul final al vizitei la ei să fie favorabil de ambele părți. Și le iese foarte bine.

Eu îi recomand cu drag și cu siguranță le voi mai trece pragul pentru a-mi mai dedica ceva timp doar mie :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: