După cum mă aşteptam, Women On Web 2011, organizat de Evensys, a fost un eveniment interesant, care mă ambiţionează să lupt şi mai mult, faţă de cum o făceam până în prezent, pentru idealurile mele  şi obţinerea de rezultate mult aşteptate dar şi favorabile.

Am revăzut prieteni, prietene de pe facebook şi twitter, iar pe unii abia acum am avut ocazia de a-i cunoaşte.

Am privit cu  admiraţie şi respect invitaţii de pe scenă şi le mulţumesc pentru orele care au ales să le petreacă cu noi, invitaţii din faţa scenei.

În primul rând, am reţinut de la acestă conferinţă că este nevoie de foarte multă muncă pentru a ajunge sus, pentru a reuşi în a ne face un nume. Trebuie să facem totul cu bucurie, să repetăm şi să ne învârtim până reuşim în ceea ce propunem, chiar dacă ne mai şi împiedicăm de obstacole în drumul nostru. (Cristina Bazavan)

Cu noi nu e nevoie să luăm decât lucrurile bune, greşelile să ne fie lecţii (Cori Grămescu), să facem ceea ce ne place şi să luptăm pentru a fi cei mai buni, având ca aliaţi rigoarea şi disciplina  (Costin Cocioabă).

Sunt sfaturi care ne pot fi foarte utile dacă ştim să le apreciem sensul şi dacă ne dorim ceea ce va fi mai bine pentru noi. Este foarte importantă şi susţinerea celor din jurul nostru, a familiei, a prietenilor pe care să putem conta în ceea ce vrem să întreprindem în viaţă (Ruxandra Meclea). Şi felul în care lucrăm este important, căci trebuie să aibă partea lui de unicitate, aceasta dând valoare în lumea reală ( Sandra Pralong).

Sinceră să fiu, am plecat de la această conferinţă cu o poftă de muncă, de lectură şi cu o cantitate mai mare de respect faţă de timpul MEU care este baza viitorului MEU.

 

Related Posts

One thought on “Rezumat Women On Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: