Romanii au talent: Valentin Dinu

Această emisiune “Romanii au talent” evidențiază ideea că în această țară chiar există oameni care merită toate laudele pentru ceea ce fac, pentru talentul/talentele pe care le au. Și nu este singura dovadă a acestui fapt, mulți români fiind lăudați și peste hotare prin ceea ce întreprind.

Dar și mai multă apreciere în cadrul acestei emisiuni consider că trebuie îndreptată către persoanele care nu au avut posibilitatea să-și lucreze talentele prin școli și care s-au prezentat în fața juriului cu munca lor 100%, nu persoane instruite la circ, la cluburi cu specific, cu experiență.

Persoana pe care am suținut-o încă de la început este Valentin Dinu, după părerea mea un adevărat talent care merită premiul cel mare. I s-a putut citi in ochi dedicarea totală în ceea ce face. Valentin Dinu în vârstă de 22 ani, lucrează într-o spălătorie din Ploiești și are un copil.

La preselecții a cucerit juriul cu o melodie a lui Mihai Trestariu, în semifinală a uimit telespectatorii și a ridicat publicul și juriul în picioare cu o melodie a lui Michael Jackson; rămâne de vazut cu ce se va pregăti pentru a câstiga finala Romanii au talent, acest lucru fiind destul de dificil ținând cont că și ceilalți 11 concurenți sunt destul de buni .

Un lucru este clar,eu votez Valentin Dinu! Sper că și cei care apreciază adevăratele talente, în formă pură vor face acest lucru!!!

Related Posts

2 thoughts on “Romanii au talent: Valentin Dinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: