Săptămâna campionilor e ALTFEL

Între 7 şi 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni a fost gazda „Săptămânii campionilor”, o serie de întâlniri între campionii sportivi ai României şi copiii prezenţi în centru comercial. Acţiunea organizată de AFI Palace Cotroceni şi CSA Steaua Bucureşti în cadrul “Săptămânii Altfel” i-a adus în faţa elevilor pe Camelia Potec, Virgil Stănescu, Sandra Izbaşa, Alina Dumitru, Vasile Stângă şi Ana-Maria Brânză.

Timp de şase zile, campionii au făcut cunoştintă cu copiii, au răspuns la sutele de întrebări primite din partea lor şi au împărţit autografe. În plus, ei au făcut mai multe demonstraţii sportive, oferind posibilitatea copiilor de a experimenta sportul zilei şi de a câştiga premiile puse

Pe 7 aprilie, Camelia Potec, campioana olimpică la înot, a discutat şi a făcut zeci de poze cu copiii din AFI Palace Cotroceni.

În ziua următoare, Virgil Stănescu, preşedintele şi căpitanul echipei de baschet Steaua, a jucat mai multe meciuri cu cei prezenţi şi le-a vorbit despre ambiţie şi performanţă.

Pe 9 aprilie, Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică la gimnastică, i-a cucerit pe copii prin prezenţa ei, iar Alina Dumitru, campioană olimpică la judo, i-a uimit pe cei mici prin demonstraţii de judo.

Vineri, Vasile Stângă, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania (1982), a asistat la meciurile de handbal şi a oferit sfaturi inspiraţionale celor prezenţi.

Sâmbătă, Ana-Maria Brânză, dublă campioană mondială la scrimă, a încheiat seria de întâlniri din AFI Palace Cotroceni invitându-i pe copiii şi tinerii curajoşi să se dueleze cu Ziua de sâmbătă a fost completată de o acţiune inedită a Cercetaşilor României. În cadrul celei de–a IX-a ediţii a Bucureşti Quest, 175 de cercetaşi au realizat pe platforma exterioară de la Intrarea Far un flashmob. Având ca fundal sonor imnul creat special de Marius Moga, tinerii au recreat simbolul cercetăşiei, floarea de crin, cu ajutorul unor cartoane colorate cu mesaje pozitive. Bucureşti Quest este proiectul Cercetaşilor României prin care şi-au propus să schimbe percepţia negativă a tinerilor asupra Bucureştiul.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: