Skirtbike in 26 mai

Skirtbike este despre biciclete şi fete/femei cu vestimentaţie adecvată evenimentului: fustă sau rochie. Dar de ce ar trebui să poarte fetele sau femeile fustă pe bicicletă?

Consider că purtarea unei rochii în timp ce suntem la pedalat este pentru noi, femeile, la fel cum este costumul pentru un bărbat de afaceri. Costumul dă încredere, marchează teritoriul, justeţea şi indică prezenţa unui domn serios în zonă. La fel este şi în cazul femeilor pe bicicletă. Se face diferenţa între biciclişti normali şi femei pe bicicletă.

Femeile trebuie să fie elegante pentru a se face evidenţiate ca femei. Pantalonii sau ţinuta aproape identică cu cea a bărbaţilor nu face face diferenţă între sexe. Avem nevoie de eleganţă, trebuie să fim elegante, femei chic, chiar şi pe bicicletă!

Însă nu toate femeile fac din rochie sau fustă o uniformă obligatorie de purtat în zilele în care merg pe bicicletă, de aceea, se organizează evenimente pentru susţinerea acestei idei. şi anume, SkirtBike. Acest eveniment se aprope cu paşi repezi, astfel anunţ cu bucurie că va avea loc pe 26 mai. Eu am bifat în agendă acestă zi şi o aştept cu mare drag.

Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi afla pe site sau pe pagina de facebook a acestuia.

Related Posts

One thought on “Skirtbike in 26 mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: