Decembrie este, dupa cum prea bine stim cu totii, luna cadourilor, luna in care incercam sa starnim cat mai multe zambete, sa facem cat mai multi oameni dragi. In aceasta perioada, in toate magazinele suntem imbiati la achizitionarea “produselor de sezon”, care mai de care mai luminoase, mai colorate, mai frumos mirositoare, dupa caz.

Eu una obişnuiesc să achiziţionez lumânărele parfumate sau frumos colorate, un cadou micuţ, deloc sofisticat, dar care să reuşească să se muleze perfect pe preferinţele destinatarilor.

În cadrul unui workshop de prezentare şi decorare de produs, am descoperit lumânările Smart Candle România. Sunt electronice, majoritatea pe bază de tehnologie LED și funcționează pe bază de baterii sau acumulatori (cele reîncărcabile). Materialele din care sunt confecționate sunt: ceară, plastic sau silicon, iar culorile LED-urilor sunt: amber, alb cald, multicolor și roșu.

Dintre avantajele lumânărilor electronice Smart Candle:

  •  Au o durată de viață mult mai mare decât lumânările tradiționale;
  •  Smart Candle îți oferă garanție la toate lumânările cumpărate;
  •  Sunt sigure (nu sunt un pericol de incendiu) și nu fac fum;
  •  Nu se încălzesc și nu se topesc, ceea ce le păstrează aspectul plăcut de-a lungul întregii durate de funcționare. În plus, pot fi   personalizate cu flori, textile și orice alte decoruri pentru a crea o atmosferă de poveste la tine acasă.
  •  Lumânările din ceară rezista la căldură (+45 grade C) și la frig (-10 grade C).

Lumânările Smart Candle se găsesc sub mai multe game, materiale, dimensiuni și culori, fiecare dedicată unui anumit tip de consum. Lumânările prezentate în cadrul workshop-ului sunt fie dedicate sectorului HoReCa si Spa, fie organizatorilor de evenimente, fie sunt de uz casnic, adică lumânări decorative pentru acasă.

La acest workshop am primit cel mai original cadou (o lumânare cu poza mea pe faţă), prin care de fapt am fost convinsă şi de utilitatea diversificată a acestor lumânări. Am şi realizat o decoraţiune pentru lumânarea ce o voi face cadou mamei mele de Crăciun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: