SMS la Iași și CanyonSportMeet la Brașov

Pentru acest sfârșit de săptămână, am rezervate două evenimente destul de importante: Social Media Summit și #CanyonSportMeet.

Vineri, 4 martie, la Hotel Unirea din Iași va avea loc Social Media Summit, acesta reprezentând cel mai mare eveniment regional despre influența online, networking și strategii de marketing prin social media, fiind organizat de revista Biz. Voi participa, deoarece doresc să:
* aflu care sunt rețelele sociale și cum mă pot ajuta acestea în promovare;
* mă voi întâlni cu unii dintre cei mai influenți bloggeri din România;
* cunosc specialiști în online și consultanți social media;
* aflu ce proiecte noi se desfășoară în online.

Cel de-al doilea eveniment mă va găsi la Brașov, la #CanyonSportMeet. Acesta este unul dedicat exclusiv persoanelor din online (care au cont de twitter și/sau bloguri) care cunosc destul de bine și a juca fotbal. Printre echipele participante se numără și cea a bloggerilor ieșeni, fiind formată din Pavel, Etiene, Somnulescu, Dragos, Marius, Vali și Dany. Multă baftă baieți, știți că blosfera ieșeană vrea să vă întoarceți acasă cu trofeul.

Particip la #CanyonSportMeet pentru că voi reîntâlni multe dintre persoanele din online care îmi sunt dragi, dar și din alte motive, și anume, talentele mele fotbalistice. Nu glumesc deloc cu acest lucru pentru că sâmbătă, la Brașov, va avea loc și un meci al fetelor printre care mă număr și eu.

Este clar: va fi un sfârșit de săptămână tare interesant cu oameni faini din online!!! Particip la Social Media Summit

Related Posts

3 thoughts on “SMS la Iași și CanyonSportMeet la Brașov

  1. A fost foarte frumos la SMS. Am reușit să mă întâlnesc cu multă lume faină (printre care și tu), am cunoscut persoane noi, m-am distrat. :) Păcat că nu am putut merge și la Brașov a doua zi :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: