Când aud cuvântul “tabără” mă gândesc la zilele acelea frumoase pe care le-am petrecut în şcoala generală, liceu sau  facultate, la mare sau la munte,  zile dragi şi amintiri plăcute.

Nu am mai fost într-o tabără din anul 2 de facultate, unde am avut parte de o expediţie foarte frumoasă la munte fiind cazată la Pârâul Rece.

Zilele acestea am descoperit respectiva perioadă specială pe care o petreceam cu prietenii într-un context diferit. Voi merge într-o tabără pe post de învăţăcel, voi participa  timp de 3 zile (22-24 iulie) la workshopuri, conferinţe, traininguri şi mult apreciatul networking, tot la Pârâul Rece.

Încă un lucru care schimbă sensul taberei pe care o cunoşteam eu prea bine este dat de participanţi. Nu mai sunt prietenii mei alături de care obişnuiam să planific un an întreg cum urma să ne petrecem vacanţa. De această dată participanţii sunt reprezentaţi de marii blogeri care vor prezenta strategii de social media marketing: Adrian Ciubotaru, Arhi, Costin Cocioabă, Cristian China, Cristian Manafu, Cristian Sutu, Cristi Dorombach, Andrei Crivăţ, Dan Dragomir, Dragoş Stanca, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Victor Kapra, Radu Bazavan, Vali Petcu .

Totuşi nu-mi sunt complet necunoscuţi, zi de zi le citesc postările şi îi cunosc într-o oarecare măsură şi ştiu sigur că vor face această tabără una de neuitat.

Mai multe informaţii despre Social Media Summer Camp pot fi găsite aici.

P.S.: Nu doar voi învăţa în aceste 3 zile, căci în program este trecut şi foc de tabără, party, networking sub mai multe forme cum ar veni.

Related Posts

One thought on “Social Media Summer Camp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: