Despre influențele din social media, schimbări, tendințe citim pe internet cu toții. Avem acces la tot felul de site-uri, de exemplu, eu sunt dependentă de socialbakers.com , venturebeat.com , blog.hootsuite.com , dar încerc mereu să-mi fac timp să-i urmăresc și pe oamenii cheie din România pentru a vedea ce noutăți sunt disponibile la noi. O șansă bună în acest sens sunt evenimentele care-i reunesc pe mulți dintre aceștia la discuții de interes pentru subiectul care mă interesează. 

16722487_10154174415735863_3989870368797951994_o

Social Media Summit se numără printre evenimentele la care am participat încă de la primele ediții. Este unul semnificativ pentru a afla care  care sunt influencerii, bloggerii, brandurile și agențiile care dau tonul în industriile cu parte de online, toate și care este stadiul actual al pieței.

Organizată de Revista Biz, conferința se va ține anul acesta pe 1 martie, la Hotel Radisson Blu (București). Cuprinde trei sesiuni: una de tendințe și strategii în online în 2017, una de dezbatere pe tema Online vs. Media Tradiționale și o a treia despre starea blogosferei și vlogosferei.

Tot în cadrul Social Media Summit 2017 se va lansa Digital Report, un proiect editorial care reunește informații despre:

  • cele mai relevante bloguri;
  • cei mai urmăriți vloggeri;
  • top conturi Instagram;
  • cele mai importante agenții din România;
  • tendințe și evoluții ale pieței de digital;
  • topul bloggerilor care au colaborat cel mai bine cu agențiile;
  • topul agențiilor care au colaborat cel mai bine cu bloggerii.

Speakerii de anul acesta îi găsiți aici și cu siguranță vor fi mai multe informații din ziua evenimentului pe pagina de facebook a acestuia, pe blogurile participanților.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: