Vacanță, soare, mare, povești de spus iarna la o cană de vin fiert șiii mulți bani cheltuiți. Cam așa ar putea suna descrierea vacanței de vară. Toate bune și frumoase pentru noi, nu este ceva greșit, dar, totuși, la sfârșitul concediului suntem fără prea mulți bani în buzunar. Pe ce parte am dori să analizăm situația, orice buget am fi avut la dispoziție, în prima zi de după concediu nu mai avem bani.

1012px-Clifftop_Church_in_FiraBine, bine, mai rezistăm până la prima zi de salariu care oricum pare extrem de departe chiar dacă ne desparte chiar și o săptămână de ea. Cel mai trist moment este acela în care, bucuroși de zilele petrecute în diverse locuri, dar destul de nostalgici, primim facturile la lumină, internet, întreținere, chiar și pentru aerul pe care îl respirăm (dacă s-ar plăti ceva). Toate vin în acea primă zi, sau cel puțin așa am pățit eu mereu.

Soluția de rezervă, și cea mai înțeleaptă, ar putea fi o sumă de bani pusă deoparte într-un sertar, ascunsă de ochii noștri și de dorințele noastre ascunse de acoperire a unor cheltuieli de dinainte de concediu. Este o soluție înțeleaptă, dar nu apelăm prea des la ea, cu toate că ne punem în gând mereu ca următoarea experiență de acest gen să ne găsească mereu pregătiți. Totuși ce este de făcut pentru a face situației și pentru a depăși acest moment critic din viața noastră?!

Putem apela la un împrumut. Există pe piața din România și împrumuturi pentru astfel de situații, nu doar pentru case, mașini, terenuri. Există și împrumuturi pentru situația noastră și încă un avantaj al lor, pe lângă salvarea noastră dintr-o situație de criză, sunt lipsite de birocrația de care ne plângem zi de zi.

Creditele rapide Ferratum sunt disponibile în mod prompt şi confidenţiale pentru consumatori. Serviciile pot fi accesate online sau pe dispozitive mobile, la orice oră din zi sau din noapte, iar o decizie privind acordarea unui credit se ia în general în termen de câteva minute. Suma maxima care poate fi imprumutata de la Ferratum este de 1290 RON pe o perioada de 15, 30 sau 45 de zile.

Conditii minime:
– 24 ani impliniti
– nr de mobil si adresa de email
– suma maxima la primul imprumut: 250 RON, pe 15 sau 30 zile
– acte necesare: DOAR BULETINUL! (fara cont, card, adev salariu, talon pensie)

Cu această soluție reușim să trecem cu ușurință peste nostalgia concediului minunat fără a ne simți presați dintr-o dată de grijile zilnice care ne așteptau cu mare drag la întoarcere. Le vom rezolva pe toate cu calm și cu un credit mic de la Ferratum România. Și fără prea mult stres, vom putea trece la economii mici și sigure pentru o viitoare vacanță și poate, de această dată, soluțiile pentru cheltuielile de după concediu vor fi altele sau nu. :D

Related Posts

One thought on “Soluții de rezervă (A)

  1. Si eu am fost nevoita sa fac un astfel de credit cand mi-am cheltuit toti banii in vacanta si n-am mai avut de bilet :))))) am platit mai mult pentru nechibzuinta mea, dar macar am ajuns acasa… pentru urgente de genul asta sunt foarte ok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: