START UP design

START UP design reprezintă posibilitatea împlinirii unor vise fără investiție financiară, fiind nevoie  doar de pasiune și dedicare.

1962225_779981182030282_1667484621_oSTART UP design este un demers marcă The Plot de susținere a tinerilor creativi în încercarea lor de a clădi inițiative antreprenoriale creative și de calitate. Campania a început pe 24 februarie și se va întinde pe durata a trei luni.

The Plot oferă:

  • debitare laser  (tăiere într-o gamă diversă de materiale)
  • cuter-plotter  (tăiere autocolant)
  • gravură laser (de linie sau de suprafață pe orice material sau obiect)
  • printare 3d
  • sculptură 3d
  • tăiere cnc (tăiere mecanică cu freze metalice)
  • termoformare
  • printare/plotare și toate serviciile complementare

Se oferă consultanță în tot ce înseamnă dezvoltarea brandului, de la găsirea unui concept atractiv până la atragerea de finanțări și clienți. Aplicanții vor avea la dispoziție toate cunoștințele echipei The Plot legate de cum se pune pe picioare o mică afacere, fie că e vorba despre website,  promovare sau sustenabilitate economică.

Pe lângă consiliere și susținere în social media, The Plot asigură și print-ul pentru toate materialele promoționale.

Pentru doritorii posesori de idei minunate, pașii de urmat sunt simpli: un email la adresa office@theplot.ro cu răspunsurile la toate întrebările de mai jos:

Descrierea ideii într-o propoziție. 
Detalierea conceptulului în 10 rânduri. 
Care e cea mai potrivită strategie de implementare pentru proiect? 
Cât timp va dura ca obiectul să fie gata să iasă pe piață?
O estimare a costurile de implementare ale proiectului și în cât timp s-ar putea amortiza. (cu tot cu design-ul, materia primă și manopera)
Cu ce preț s-ar comercializa obiectul creat? 

Toate aplicațiile care îi conving vor fi urmate de un interviu pentru detalierea proiectului.

The Plot a luat naştere în anul 2008, într-un mic spaţiu în zona centrului vechi din Bucureşti. Cu entuziasm, pricepere şi răbdare s-a dezvoltat micul busines pornit cu două plottere şi o imprimantă, la finele anului 2010.

La împlinirea a 5 ani de activitate au sărbătorit aniversarea în noul lor sediu aflat în incinta Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”. Aici au pus pe picioare Atelierul de Printare şi Machetare al Universităţii, atelier care vrea să devină modelul de schimbare al unui sistem de învăţământ rămas un pic în urmă.

Au idealuri înalte, iar ambitia si optimismul nu le lipsesc!

Atelierul de Printare şi Machetare al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism aduce o schimbare în modul de concepere, dezvoltare şi finalizare a proiectelor studenţilor arhitecţi, urbanişti şi designeri. Atelier Mincu aduce în acelaşi loc echipamente de tăiere, gravură, îndoire la cald, sculptare 3D şi plotare împreună cu zone de lucru unde studenţii işi pot concepe proiectele.

The Plot

Adresă: Str. Academiei 18-20, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

TEL: 021.313.77.44

www.theplot.ro

https://www.facebook.com/theplot.fanpage

The Plot a susținut cu fiecare ocazie proiecte interesante, iar designul de obiect e una dintre pasiunile care îi îndeamnă să meargă  înainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *