Tete-a-tete sau de la cap la cap în traducere mot-a-mot şi în situaţia de descris, de la suflet la suflet.

“suflet la suflet” – Nu am cum să spun altfel în condiţiile în care am auzit piese dedicate sentimentelor, momentelor importante din viaţa mea, momente în care am zâmbit, în care am fost fericită sau chiar tristă.

Am descris exact ceea ce am simţit/simţeam în momentele în care am ascultat  printre primele dăţi Proconsul. Printre acestea se numără “Zbor” , “Mi-ai luat inima” şi “Spune-mi despre noi” sau “Prima Zapada”, “Despre Tine”, “Scrisoare”.

Piesa “Tu” este cea pe care o ascultam în momentele în care eram sigură pe sentimentele care mă ocroteau şi la care ştiam să răspund. O ascult şi acum cu drag când am nevoie de a resimţi măcar pentru câteva clipe acea stare. Nu mă întristează, căci eram fericită atunci când am descoperit-o.

Dar totuşi, Tete-a-tete în contextul de faţă nu are tocmai sensul descrierii unui traseu al sentimentelor şi al conştientizării acestora, ci indică un lounge  în mijlocul naturii, un spaţiu de cultură şi voie bună. Tete-a-Tete este locul unde atmosfera plăcută din parc trece prin filtrul culturii. Acest lucru este posibil: cu o carte din bibliotecă, cu o piesă de teatru jucată de faimoşi actori români, cu un concert de jazz, cu expoziţii, târguri de vintage, artă si handmade sau chiar cu muzică electronică contemporană.

Redeschiderea sezonului pentru acest loc simpatic, Tete-a-tete, a avut parte de atmosfera indicată în rândurile de mai sus, atmosferă realizată de Proconsul şi ale lor melodii.

Localizare: Bucureşti, în parcul Herăstrau lângă Grădina japoneză.
Informaţii & Rezervări: 0728 668 463
Program : LUNI – DUMINICA 10:00 – ultimul client
Capacitate: 350 persoane in picioare sau 150 – 200 persoane pe scaune in functie de eveniment
Email: [email protected]

Facebook: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
Twitter: http://twitter.com/TeteaTeteChill

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: