TNT în România – acțiunea începe

Televiziunea de filme şi seriale TNT, principalul brand de divertisment al companiei americane Turner Broadcasting System, va fi lansată în România astăzi, pe 6 octombrie, înlocuind postul TCM.

11228101_10153622744464911_4869013371852457104_nCa o evoluţie a brandului TCM, televiziunea TNT îşi propune să îmbogăţească experienţa telespectatorilor, “oferind filme de înaltă calitate, ce vor aduce o doză şi mai mare de entuziasm şi divertisment”. Astfel, noua televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră a Turner, Warner Bros., ci şi seriale în premieră absolută, marca TNT.

Matthias Heinze (vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală şi de Est şi Rusia) a declarat în conferinţa de la Bucureşti că este foarte bucuros să anunţe lansarea televiziunii TNT în România. “Din când în când, este nevoie să te reinventezi pentru a te menţine puternic sau pentru a deveni şi mai puternic şi acesta este motivul pentru care am decis, după peste zece ani, în România, să transformăm brandul TCM în TNT”, a spus Matthias Heinze.

El a precizat că TNT este unul dintre cele mai puternice branduri ale Turner, nu doar în SUA, ci şi în Germania şi în Spania, unde această televiziune a fost lansată în urmă cu câţiva ani.

12038550_10153626294744911_3154447238777986801_n

Încă din prima săptămână de emisie în România, telespectatorii se vor putea bucura la TNT de două premiere. Astfel, serialul “Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la ora 15.00. “Crimă cu premeditare” urmăreşte povestea a doi detectivi, Terry English (Taye Diggs) şi Hildy Mulligan (Kathleen Robertson), care trebuie să investigheze o serie de crime bizare comise în San Francisco.

De asemenea, din 11 octombrie, TNT va difuza serialul dramă “Ultima Navă”, care va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 22.00. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra şi Adam Baldwin. Misiunea lor este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului şi să salveze lumea. Când o pandemie fără precedent ucide 80% din populaţia planetei, echipajul unei nave trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariţie.

Pe lângă aceste seriale, telespectatorii se pot bucura la TNT de filme apreciate, precum “Înapoi în viitor”, “Mad Max”, “Batman”, “Hannibal”, “Închisoarea îngerilor”, “Marele Lebowski”, “8 Mile”, “Parfum de femeie”, “Interviu cu un vampir” etc.

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul “Dincolo de moarte” şi “Mob City”, iar, în 2016, televiziunea va lansa încă două seriale: “Asediu din ceruri” şi “Agent X”.

Pe de altă parte, potrivit oficialilor Turner Broadcasting System, lansarea televiziunii TNT este sprijinită de toţi partenerii majori de distribuţie din România.

Televiziunea TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie a Time Warner.

Compania Turner Broadcasting System International (TBS) operează în prezent branduri precum CNN, Turner Network Television (TNT), Cartoon Network şi Turner Classic Movies (TCM), dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.

TBS face parte din grupul Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO, şi operează 160 de televiziuni, 33 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. La nivel local, TBS operează 46 de televiziuni, în 13 limbi, în 38 de ţări din Asia Pacific; 74 de televiziuni, în 23 de limbi, în 124 de ţări din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), şi 49 de televiziuni, în 3 limbi, în 44 de ţări din America Latină.

Brandurile de entertainment şi ştiri ale TBS International cuprind CNN International, CNNj, CNN en Español, HLN, Cartoon Network, Cartoonito, Boing, Boomerang, Oh!K, Pogo, Toonami, Tooncast, Tabi Channel, TNT, Turner Classic Movies, TBS veryfunny, WB, HBO, Mondo TV, Glitz*, Silver, Star!, HTV, Infinito, I.Sat, MuchMusic, truTV, Space şi Chilevisión.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: