TOT un spațiu găzduiește TOT un târg

Nu e chiar un târg așa cum ne-am obișnuit, ci este unul marca TOT. 

Ce este TOT? – un spațiu alternativ menit să găzduiască documentarea, creația, expunerea și promovarea artei contemporane. Recent a găzduit expoziția de artă contemporană În serie, în cadrul Noaptea albă a galeriilor. Expoziția s-a bucurat de un public numeros, încântat de artiștii expuși, de formații și arii diferite, precum pictură, grafică, sculptură, fotografie, proiecții vizuale, instalații interactive, muzică și dans contemporan.

Să revin la târg pentru că despre spațiu am în plan să mai vorbesc, mai ales că acolo este și casa minunatelor genți de la Lama atelier. Așa. Pasionații de cumpărături, artă, cărți, produse hand-made și petreceri bune sunt așteptați la evenimentul TOT de la sfârșitul acestei săptămâni, TOT un Targ X ReSale Shop.

.

Pe 18 noiembrie, cei de la TOT au invitați de seamă în sufrageria lor urbană (care-i una tare plăcută de altfel): artişti, maeştri handmade, branduri promițătoare aflate la început de drum și pasionaţi de vintage. Dar s-au gândit și la mâncare, ceai, cafea, muzică și party.

Împreună cu ReSale Shop, pe toată durata weekend-ului 18-19 noiembrie au pregătit o experienţă completă: musafirii se pot uita după haine de toate felurile (de designer, noi şi vintage – altele călătoare tocmai din India), accesorii, încălţăminte, mobilă, vinyluri, cărți şi mai multe la fața locului. Bonus: informații și prezentare din expoziţiile de artă ale artiştilor români asezonate cu gustări și băuturi. Pentru seară au în plan și un party cu muzică asigurată de oameni mișto precum DJ– ul francez Alex Troubetzkoy, Bogdan DMT si Brad.

Unde este TOT un spațiu? – pe internet cu coordonate GPS :D

Facebook : https://www.facebook.com/TOTunspatiu/

Instagram : @totunspatiu

ReSale Shop, este unul dintre cele mai inovative și cunoscute brand-uri de haine vintage din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *