Triathlon Challenge Mamaia 2011

Anul acesta va avea loc pe 3 septembrie, la Mamaia, cea de-a 3-a ediţie a Triathlon Challenge.

Este o competiţie de masă la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job şi responsabilităţi, mici şi mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului şi ai mişcării. Sporturile prin care se vor testa “talentele” şi puterile participanţilor vor fi: înot, ciclism şi alergare. Va conta foarte mult spiritul de echipă prin ştefeta care caracterizează lanţul de sporturi.

Anul trecut a fost înscrisă şi o echipă cu reprezentanţi ai blogosferei. Anul acesta, dorinţa de mişcare a atras mai mulţi bloggeri, astfel formându-se anul acesta chiar 5 echipe, în componenţa uneia având norocul să fiu şi eu selectată.

  1. Echipa SPORTLOCAL: Rares Cojocaru (inot) – Gabriel Ciobanu (bicicleta) – Florea Cristian (alergare)
  2. Echipa Bloggeritelor: Liliana Mercan (inot) – Elena Cîrîc (bicicleta) – Claudia Sofron (alergare)
  3. Echipa Bloggerilor#1:  Ionut Bizau (inot) – Kiss Laszlo (bicicleta) – Mihai Teodorescu (alergare)
  4. Echipa Bloggerilor#2: Florin Rusanu (inot) – Roxana Bursuc (bicicleta) – Cezar Vasile (alergare)
  5. Echipa SMART ATLETIC BLOGGERS TEAM 2011: Dana Dulea (inot) – Vlad Dulea (bicicleta) – Valentin Bosioc(alergare)

Va fi o zi interesantă, în care fiecare echipă va trebuie să muncească pentru marele premiu, sub nici o formă o joacă. Sunt totuşi atâţia zeci de metri de străbătut: 750m înot, 20km bicicletă, 5km alergare.

Mai sunt aproximativ 25 de zile până la ziua cea mare, deci este nevoie să trec la treabă, la antrenamente, cei 20 de km nu vor fi atât de simpli de parcurs. O singură problemă voi mai avea de rezolvat în viitorul apropiat: să am o bicicletă la Bucureşti, doar a mea. Rămâne de văzut ce soluţie voi găsi: achiziţionarea uneia noi sau menţinerea devotamentului faţă de cea de acasă care timp de 9 ani mi-a fost aproape (când am simţit nevoia de a face mişcare).

Related Posts

4 thoughts on “Triathlon Challenge Mamaia 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: