Tribuna 2.0 la IRB Nations Cup 2012

Despre rugby pot spune că reprezintă una dintre primele descoperiri ale mele în acest oraş care îmi este drag. VINOVAT pentru acest lucru este Chinezu. Îl acuz cu bucurie, căci m-a făcut susţinător al unui sport care pe mine m-a ajutat să vad nişte lucruri de viaţă. Asta sunt eu, în orice activitate pe care o realizez trebuie să găsesc ceva motivaţional, ceva ce formează o teorie de viaţă.

Rugby-ul este un sport de la care eu consider că avem foarte multe de învăţat. Începutul pare unul destul de dezordonat, îti vine să zici ” ce e cu îmbulzeala asta?toţi se aruncă unul peste celălalt aproape că se bat”. Şi imediat pot fi observaţi foarte organizaţi, respectând regulile, repectându-şi locul şi rolul pe teren.Este întocmai ca şi în viaţă. Ne luptăm şi chiar “ne batem” pentru scopurile noastre. Doar că în viaţă regulile şi disciplina nu sunt chiar atât de evidente, iar în unele situaţii nici nu există.

De ce scriu astă despre acest sport? Pentru că, acelaşi “vinovat”, stimabilul Chinezu, a dat de veste că va exista Tribuna 2.0 pentru  IRB Nations Cup, competiţie în cadrul căreia va participa echipa României, firește, dar și Uruguay, Italia A, Argentina Jaguars, Portugalia și Rusia.  Stejar asigură în fiecare zi câte 200 de beri pentru suporterii din Tribuna 2.0 :)

Pe site-ul FRR gasiti lista celor 33 de jucatori ce alcatuiesc lotul Romaniei.Meciurile vor avea loc pe 8, 12 si 17 iunie, incepand cu orele 16, 18 si 20.

Ce rămâne de făcut? Să susţinem cu toţii această iniţiativă şi să susţinem echipa României, chiar la faţa locului! :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: