Trilulilu a lansat Zonga in parteneriat cu Vodafone

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, a lansat astazi Zonga, primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil. Zonga este disponibil utilizatorilor de smartphone-uri din Romania indiferent de reteaua de telefonie mobila din care fac parte.

Cu Zonga, avem acces instant la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artiştilor români şi internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu cele mai importante case de discuri: Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele. Zonga oferă peste 2 milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui număr de 1,2 milioane de artişti.

După cele trei luni gratuite, abonaţii Vodafone şi utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege între doua oferte speciale:

  • pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu doar 1,99 Euro/ luna (fara TVA);
  • pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 Euro/luna (fara TVA), cu acces nelimitat, atat pe PC, cat si pe mobil. Cele doua pachete pot fi activate oricand, printr-un SMS gratuit la numarul 966.

Utilizatorii din alte reţele decât Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium, la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toată colecţia de muzică, atât de pe computer, cât şi de pe mobil, pentru un cost de 3,99 Euro/luna (fara TVA).

Clienţii Vodafone beneficiază, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, în aplicaţie, precum şi de trei luni în care pot testa Zonga, fără niciun cost.

Toţi utilizatorii Zonga de pe mobil au la dispoziţie două opţiuni: prin serviciul Internet pe mobil sau prin modul „offline”, în momentele în care nu au o conexiune la internet. Zonga este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android şi Symbian/Nokia. De pe computer, Zonga fi accesat ca aplicaţie pentru PC sau Mac sau direct din browser, la www.zonga.ro.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina https://www.vodafone.ro/zonga

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: