Cu toții iubim vacanțele, le așteptăm cu mare drag, abia așteptăm să ajungem la munte, la mare, la rude. Dar până în momentul plecării efective, mai sunt și alți pași de parcurs, destul de importanți, mai ales dacă plecăm în vacanță cu pitici.

image4_6Am aflat acest lucru în ianuarie când am decis să merg la munte cu o prietenă,  cu soțul și fetița ei de un an. Ideea era minunată, dar zilele de dinainte au fost cumplite.  ” Ai luat șervețele Ai luat pudră? Oare avem de unde cumpăra lapte? Legumele le-a pregătit cineva? Cum va sta în mașină? O s-o țin eu în brațe?” La ultimele două întrebări știam eu răspunsul, un scaun auto era obiectul ideal pentru doleanțele prietenei mele, dar și pentru fetiță: siguranță, protecție, comoditate, dar și eleganță.

Dar nu a fost de ajuns indicarea unei soluții practice. Au apărut alte întrebări: ce culoare, ce brand, ce opțiuni. După atente căutări prin magazinele online, am găsit recomandarea perfectă, față care se pare că a fost dragoste la prima vedere: scaun auto copii fisher price. Adevărul este că produsul poate fi folosit pentru mai multe vârste, având mai multe opțiuni, este negru cu roșu ( mașina de familie fiind roșie). Astfel, una dintre probleme a fost rezolvată, între timp a sosit și ziua plecării.

Nu a fost o vacanță prea liniștită, am avut parte de plânsete, febră, răceală, din partea fetiței bineînțeles. Concluzia este că fiecare familie trebuie să meargă în vacanțe, atunci când au copii mici, doar ei însoțiti de copii. Sau poate fi și invers, învățătură de minte pentru mine. În vacanțe să meg cu copii doar când vor fi ai mei.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: