Vama Veche este fără de pereche

Sunt momente în viaţa noastră în care avem nevoie de o fugă din cotidian spre ceva lipsit de griji, unde prietenia, marea şi muzica construiesc decorul perfect pentru ceea ce ne lipseşte.

Aceste momente apar în primul rând vara când căldura şi grijile zilnice provoacă dureri de cap, în special locuitorilor din capitală unde aglomeraţia, traficul intens şi asfaltul încins parcă încarcă şi mai mult atmosfera.

Şi în aceste condiţii, unul dintre cele mai bune remedii este fuga la mare, în Vama Veche, unde timpul se măsoară în funcţie de soare, de intensitatea razelor lui şi în funcţie de răsărit sau apus, unde briza mării răcoreşte spiritele, mai mult spre dimineaţă, şi le pregăteşte pentru plajă şi bronz, acolo unde poţi să te plimbi cu picioarele goale pe nisip şi să păşeşti pe scoicile fărâmiţate aduse la mal. Nu este ceva din vreo poveste, aceste lucruri se petrec aproape în fiecare week-end pentru mulţi bucureşteni dornici de relaxare.

Alături de câţiva prieteni şi un grup tare fain, în care se vede clar că prietenia este apreciată la adevărata ei valoare, am deschis week-endul acesta sezonul în Vama Veche şi am repetat împreună că vara aceastea nu vom dormi. De fapt acest lucru l-am preluat de la noul clip al lui Connect-er. Am observat că melodia lui a prins chiar şi la persoane care nu au nicio treabă cu al lui stil şi sinceră să fiu, nici mie nu mi-a atras atenţia în vreun fel până cânddd, colegii de week-end m-au făcut să o îndrăgesc. :D

Lor le mulţumesc pentru un week-end de care chiar aveam nevoie. Şi aştept cu mare drag următoarea fugă din cotidian.

Despre acest week-end au mai vorbit şi Pandutzu, cei trei Hai Hui, iar mahmurii au surprins clipele în cadre frumoase.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: