Există în viaţa noastră o persoană care mereu ne doreşte binele şi care ar face orice pentru ca noi să fim fericiţi. Ar face orice sacrificiu şi ar lupta cu toate forţele ca niciun rău să nu se atingă de noi. Simte mereu când suntem supăraţi sau ştie să se bucure alături de noi dacă ceva ne face fericiţi. Are mereu încredere în noi şi ne este devotată în tot ceea ce întreprindem.

Este vorba despre mama, fiinţa care ne-a dat viaţă şi care a încercat, chiar dacă ei i-a fost sau nu bine, să ne facă fericiţi. Din mult sau din puţin, a împărţit totul cu noi. Poate nu am înţeles mereu reacţiile pe care le-a avut şi deciziile ce ni le-a indicat, dar cu siguranţă au fost spre uşurarea căii noastre în viaţă.

Astăzi, mai mult ca în orice zi din an, doresc să îi transmit mamei mele că o respect, că îi mulţumesc pentru absolut tot ceea ce m-a învăţat, pentru că a crezut mereu în mine şi mi-a luat în seamă toate nebuniile şi pentru că a crezut în toate visele mele şi mi-a iertat toate tâmpeniile făcute.

Îi mulţumesc că m-a învăţat să preţuiesc viaţa, să am grijă de cei din jurul meu, pentru că a luptat ca o nesuferită de boală să nu o ia de lângă mine şi pentru că m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi.

La mulţi ani, dragă mamă! Veşnică să-mi fii!

Related Posts

2 thoughts on “Veşnică să-mi fii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: