viața noastră

Trecem prin nenumărate lucruri zi de zi care ne bucură sau care ne întristează. Suntem ba fericiți, ba triști, râdem, plângem, ne trăim experiențele și le împărtășim sau nu cu ceilalți. 

eu stau și-ascult, observ ce se petrece cu cei din jurul meu și nu vorbesc de foarte multe ori despre ale mele. o fi bine, o fi rău, cine știe.

însă astăzi mi-am zis din nou, pentru a nu știu câta oară că de multe ori mă întristez din nimicuri, lucruri care nu contează așa mult. sunt lucruri care mă afectează, normal, dar importanța lor nu este una crucială.

și cum stăteam și așteptam liniștită să-mi vină rândul să intru la o consultație, a ieșit o doamnă din cabinet, pacientă, și a zis pe un ton de extaz că viața este frumoasă: oameni buni, mi-au ieșit bune analizele; ce m-a apăsat atâtea luni, s-a dus, viața e minunată.

ăăă am muțit cu toții. doamna nemulțumită că aștepta cu 10 minute în plus, fata care se certa cu iubitul la telefon, gândurile care ne înconjuraseră pe toți s-au dus, măcar pentru un timp. doamna ne-a zis: viața este frumoasă!

nu e nimic nou, dar, din când în când trebuie să ne mai amintim asta ^_^

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *