Vodafone lansează Iphone 4S

Despre Iphone 4S am auzit deja. A fost lansat în cadrul evenimentului susţinut pe 4 octombrie în cadrul campusului din Cupertino. Această noua versiune de iPhone are un design similar cu generaţia anterioară, însă aduce îmbunătăţiri la toate celelalte specificaţii. Printre caracteristicile noului model se numără o camera nouă, cu senzor de 8Mp şi optică îmbunătăţită, procesorul dual-core A5 şi asistentul personal Siri. (sursă)

Acum a venit timpul să apară şi în România. Vineri 11.11.2011, începând cu ora 00:00, Vodafone va lansa oficial iPhone 4S, fiind primul operator din ţară care face acest lucru, având şi abonamente dedicate şi organizând cu această ocazie şi un eveniment de mare amploare.

Lansarea va avea loc mai exact astăzi, 10 noiembrie, începând cu ora 22.00 la mall-ul Plaza Romania. La aceasta vor participa unii dintre cei mai cunoscuți bloggeri  din România, dar și câteva celebrități : Cabral Ibacka, Andreea Raicu și Robert Turcescu .

Pentru cei ce se vor număra printre cumpărătorii iPhone 4S , Vodafone a pregătit nişte reduceri şi cadouri surpriză .

Pentru mai multe informaţii despre telefon sau  despre abonamentele disponibile poate fi accesat site-ul vodafone.ro/iphone.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: